Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Imala pomagača izvana

Srpkinja, članica bande Pink Panter, pobjegla iz zatvora u Grčkoj!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Državljanka Srbije, 43-godišnja O.V.Ć., zatvorena u Grčkoj zbog sudjelovanja u bandi pljačkaša Pink Panter, pobjegla je jučer iz zatvora u grčkom Koridalosu.

Mediji prenose da je Srpkinja radila na bojanju ulaza u žensko krilo zatvora kada je uz pomoć suradnika izvan zatvora koji joj je donio boju uspjela udarcem onesvijestiti čuvaricu, oteti joj ključeve i pobjeći, piše Blic.

Pročitajte i ovo Vid David Krecelj drama u Zagrebu VIDEO Ovo je Mad Max kojeg je policija u nezapamćenoj potjeri lovila po cijelom Zagrebu: Priveden je Riječki karneval Filmski scenarij Nevjerojatan plan za bijeg iz zatvora u Rijeci: Iskopali tunel, htjeli se izgubiti među maškarama

Bijeg je dogovoren mobilnim telefonom, naveo je jedan izvor iz zatvora. Čuvarica zatvora je u bolnici, a odlukom Ministarstva pravosuđa odmah je suspendirana.

>> Za ulazak u bandu Pink Panther postoje liste čekanja!

Prema navodima grčke policije, O.V.C. je zajedno s 36-godišnjim prijateljem krivotvorenim dokumentima iznajmljivala automobile koje je koristila banda Pink Panter, a 2006. godine osuđeni su zbog pljačke zlatarnice na Kritu.

Banda Pink Panter, koja je postala poznata nakon velike pljačke u Londonu 2003., do sada je, vjeruje se, izvela više od 150 pljački u Velikoj Britaniji, Japanu, Dubaiju i Švicarskoj.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene