Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Srdačan razgovor" Pahora i Melanije Trump

Što je zajedničko slovenskom predsjedniku i prvoj dami SAD-a?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slovenski predsjednik Borut Pahor telefonski je razgovarao s novoizabranim američkim predsjednikom Donaldom Trumpom, kao i s njegovom suprugom Melanijom Trump, rođenom Slovenkom, objavio je Pahorov ured.

Kako se navodi u priopćenju, Pahor je u razgovoru izrazio želju za uspostavljanjem "bliskih osobnih veza" između nove američke administracije i Slovenije, a razgovarao je i s Melanijom Trump, suprugomDonalda Trumpa, rođenom Slovenkom koja se u SAD gdje je susrela budućeg muža preselila nakon uspješne manekenske karijere u Europi.

Pročitajte i ovo Joe Biden Predsjendički izbori Biden podbadao Trumpa: "Natječem se protiv šestogodišnjaka" Donald Trump On poriče krivnju Počinje suđenje Donaldu Trumpu zbog novca koji je dao pornoglumici: Navodno joj za šutnju platio 130.000 dolara

Predsjednik Pahor je prema priopćenju američkom kolegi čestitao na njegov pobjedi na izborima, te ga pozvao u posjet Sloveniji.

Trump je Pahora zamolio da prenese najbolje želje slovenskom narodu.

Pahor je imao i "srdačan razgovor" s Trumpovom suprugom i budućom prvom damom, te joj u svoje osobno ime i u ime svoje supruge Tanje zaželio svako dobro i mnogo uspjeha.

Slovenski se predsjednik i sam u mladosti, baš kao i Trumpova supruga, bavio manekenstvom, čime je dopunjavao studentski proračun, ali je rano "zaplivao" u političke vode.

Pahor važi za najpopularnijeg slovenskog političara, ali i jednog od najiskusnijih iako je samo sedam godina stariji od Melanije Trump. Do sada je bio predsjednik parlamenta, predsjednik vlade, a sada mu teče četvrta godina prvog predsjedničkog mandata. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene