Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Priredila 'show program'

Sorosa bivša natukla na sudu: 'Šu*****! Go*** jedno us****!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Soroseva bivša djevojka priredila mu je neugodnost u sudnici. Opalila ga je po glavi rukom i počastila s par neugodnih epiteta.

Adriana Ferreyr, glumica iz sapunica, južnoameričkog porijekla, nakon što joj je američki milijarder Gorge Soros (83), s kojim je bila u vezi, digao tlak, iznenada ga je "opalila" rukom po glavi i krenula u sveopći fizički obračun. Vremešnog Soroša zaštitio je od daljnjeg izljeva bjesnoće njegov odvjetnik Martin Singer, kojem je glumica udarcem uspjela skinuti naočale s glave.

Pročitajte i ovo Josipa Pleslić ex. Rimac Udarac za obranu Visoki kazneni sud o slučaju Josipe Pleslić: "Obrana je imala vremena iznijeti svoje argumente" Filip Zavadlav Od Nobelove nagrade do hipija VELIKA GALERIJA Cirkusom počeo, cirkusom završio: Pogledajte u kakvom je izdanju Filip Zavadlav dočekao presudu

Razlika u godinama nije važna - 83-godišnji Soros oženio duplo mlađu djevojku!

"Šu*****! G**** jedno us****!" vikala je na Sorosa Ferreyr u hodniku sudnice i na putu prema toaletu. Izvrjeđala je i drugog Sorosevog odvjetnika Williama Zabela, a vikala je i na vlastitog odvjetnika Williama Beslowa, prenosi New York Daily News.

Ferreyr tuži Sorosa zbog toga što je prekršio obećanje da će joj dati stan na Upper East Sideu u New Yorku, koji je vrijedan 1,9 milijuna dolara. Soros je taj stan ostavio Tamiko Bolton, ženi s kojom je ušao u brak ujesen 2013. godine. Tuži ga na osnovu nanošenja emocionalne boli.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene