Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Misleći da čini uslugu sestri postao je sudionik u zločinu.


John Truong iz SAD-a mislio je da čuvajući dvogodišnjeg Ronnieja uskače u pomoć svojoj sestri koja je tu večer, navodno, htjela izaći sa svojim dečkom. No, John je time postao sudionik jedne vrlo bizarne otmice.

Vezani članci Konferencija za novinare meksičkih vlasti o otmici Amerikanaca Krenuli na operaciju, završili u kandžama otmičara: Dvoje Amerikanaca ubijeno, jedan ranjen Slika nije dostupna Pijana nazvala policiju i tvrdila: Sin mi je otet!

Johnova sestra Alyssa Chang otela je malog Ronnieja i njegovu majku u suradnji s dječakovom bakom. Ronniejevu majku su prvo zatočile u njenom domu, svezale je, a potom prevezle u drugu kuću. Tamo su je svezanu zatvorile u ormar, a dječaka odvele sa sobom.

VIDEO Naoružani otmičar napravio 'dar mar' u Marylandu

Majka se ipak uspjela izvući iz ormara te je o cijelom slučaju obavijestila policiju. Alyssa Chang te je večeri zamolila svog brata Johna da pričuva dječaka kojeg je predstavila kao sina njenog dečka. Obećala je da će sljedeće jutro doći po dječaka, no nikada nije došla te je prestala odgovarati na bratove poruke, piše Daily Mail.

Tek je idući dan vidio da se za malenim Ronniejem traga te je pozvao policiju. Njegova sestra uhićena je, a motivi otmice još se ne znaju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju