Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizaran slučaj

Šokirao se kad je saznao koga je čuvao dva dana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Misleći da čini uslugu sestri postao je sudionik u zločinu.

John Truong iz SAD-a mislio je da čuvajući dvogodišnjeg Ronnieja uskače u pomoć svojoj sestri koja je tu večer, navodno, htjela izaći sa svojim dečkom. No, John je time postao sudionik jedne vrlo bizarne otmice.

Pročitajte i ovo Ilustracija (Foto: AFP) Otmica Somalski pirati oslobodili brod: Plaćena im vrtoglava otkupnina Miljacka Privezani zajedno Užas u Sarajevu: Iz Miljacke izvučena tijela majke i četverogodišnjeg djeteta

Johnova sestra Alyssa Chang otela je malog Ronnieja i njegovu majku u suradnji s dječakovom bakom. Ronniejevu majku su prvo zatočile u njenom domu, svezale je, a potom prevezle u drugu kuću. Tamo su je svezanu zatvorile u ormar, a dječaka odvele sa sobom.

VIDEO Naoružani otmičar napravio 'dar mar' u Marylandu

Majka se ipak uspjela izvući iz ormara te je o cijelom slučaju obavijestila policiju. Alyssa Chang te je večeri zamolila svog brata Johna da pričuva dječaka kojeg je predstavila kao sina njenog dečka. Obećala je da će sljedeće jutro doći po dječaka, no nikada nije došla te je prestala odgovarati na bratove poruke, piše Daily Mail.

Tek je idući dan vidio da se za malenim Ronniejem traga te je pozvao policiju. Njegova sestra uhićena je, a motivi otmice još se ne znaju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene