Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dvojicu muškaraca iz Colorada tereti se za nekoliko kaznenih djela nakon što su mrtvog prijatelja vozili uokolo po Denveru i njegove kreditne kartice koristili za plaćanje hrane i pića.


43-godišnji Robert Jeffrey Young i 25-godišnji Mark Rubinson optuženi su za zlostavljanje trupla, krađu identiteta i lažno predstavljanje. 

Vezani članci Bodypainting - 4 Ljudsko tijelo pretvara u što god poželi, pogledajte ove čudesne transformacije Slika nije dostupna 'Leševi stari godinu dana ne vrijede ništa, ali oni koji su upravo umrli...'

Njih dvojica su 27. kolovoza prijatelja Jeffreyja Jarretta pronašli mrtvog u njegovu domu. Nisu pozvali 911 već su ga ukrcali u Rubinsonov automobil i odvezli se u lokalni bar gdje su pili na njegov račun, koristeći njegovu kreditnu karticu.

Potom su se odvezli u drugi bar, pa u treći, pa na striptiz, itd... Negdje između ipak su tijelo sirotog Jeffreyja odvezli kući. Potom su otišli na bankomat i s njegova računa podigli još novca za daljnji provod. Ukupno su potrošili oko 4.000 dolara.

U ranim jutarnjim satima, prije odlaska kući, zaustavili su policajca i rekli mu da misle kako je njihov prijatelj mrtav, te da je u svojem domu. Nisu optuženi za prijateljevu smrt. Nalaz obdukcije još nije gotov.