Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pripreme za superzvijezdu

Šokantno: Djevojčicu (8) majka vodi na depilaciju i tretman botoxom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kao i većinu drugih 8-godišnjakinja Britney Campbell voli plesati na Lady Gage, zanima je moda i voli se šminkati. No, njezin tretman ljepote ide puno dalje od igranja majčinim ružem za usne.

Svaka tri mjeseca Britney se popne stol za uljepšavanje i gleda kako njezina majka Kerry priprema injekcije botoxa koje će joj ubrizgati u lice. 34-godišnja kozmetičarka iz Birminghama koja trenutno živi u San Franciscu preparate kupuje putem interneta i ubrizgava iz u Britneyjino čelo, usne i područje oko očiju. Nakon toga je ljepotom opsjednuta samohrana majka odvede na depilaciju, a sve zbog bizarne ideje kako će time spriječiti rast dlaka kad jednom uđe u pubertet. No, Kerry je uvjerena kako će zbog tih potencijalno opasnih tretmana Britney jednom postati poznata tinejdžerica.

Pročitajte i ovo Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan" Slika nije dostupna Neočekivani ishod Sve za slavu: Lagala da je kćeri davala botox

'Ovo što sada činim za Britney jednog dana će joj pomoći da postane zvijezda. Znam da će jednog dana biti model, glumica ili pjevačica i ovi tretmani će joj pomoći da puno duže izgleda mlađe. Znam da će mnogi koji ovo pročitaju misliti da sam neodgovorna, no ja sve te preparate prvo testiram na sebi. Želim samo da Britney ima dobar početak života i da joj kasnije bude lakše postati superzvijezda. I više majki bi to trebalo raditi za svoje kćeri', kazala je Kerry u intervjuu za britanski The Sun.

Kerry je ponosna što je Britney jedna od najmlađih u svijetu među djecom koja zbog uljepšavanja koristi injekcije botoxa. Iako liječnici i estetski kirurzi preporučuju da botox koriste samo odrasli, ona je uvjerena da Britney nije u opasnosti. 'Žao mi je što ja kao djevojčica nisam imala mogućnost ići na takve tretmane. Ona je sretna djevojčica i postat će poznata'.

I Britney, čiji je otac umro prije četiri godine u 83. godini života, nažalost takav način života smatra potpuno normalnim. Čak i sama žele još botoxa jer je vidjela bore. 'Moji prijatelji misle da su svi ti tretmani cool i žele biti poput mene. Svaku večer provjerim imam li bora i kada ih nađem poželim još injekcija. Prije me boljelo, no sada više ne plačem toliko. Uskoro želim i na operaciju nosa i grudi tako da mogu postati zvijezda', kazala je Britney.

Šokantno, no Kerry nije jedina s 'misijom' da njezina kćer doživotno ostane 'ispeglana'. Takvo ponašanje u SAD-u je postalo trend otkako su se pojavili izbori ljepote za djecu. Nevjerojatno, ali ni u SAD-u ni u Velikoj Britaniji ne postoje zakoni koji bi roditelje spriječili da takve stvari rade malodobnoj djeci.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene