Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Imala najmanje 10 stalnih klijenata

Djevojčica (12) se 'prodavala' za slatkiše

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Londonska policija objavila je šokantnu vijest - 12-godišnja djevojčica radila je kao prostitutka kako bi si mogla kupiti slatkiše i grickalice, a u stambenom bloku kojem je živjela imala je najmanje 10 redovitih 'klijenata' od kojih su joj neki plaćali i manje od 5 funti.

'Djevojčica nam je rekla kako joj otac nije davao dovoljno novca da bi mogla kupiti sve što su imali njezini prijatelji pa je prije godinu dana počela pružati seksualne usluge jednom muškarcu u svojoj zgradi. Glas se proširio i počela se 'viđati' s njih još nekoliko. Zarađivala je male količine novca koje su joj trebale da si kupi neke sitnice. Sve upućuje na to da je nitko u biti nije na to nagovarao, iako to dakako, nema veze s time da se radi o kaznenom djelu', kazali su u policiji.

Pročitajte i ovo Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan" Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Prva izjava Dankina oca nakon nestanka djevojčice: Poslao tri poruke - o Danki, policiji i svojoj obitelji

Njezin otac, inače samohrani roditelj, nije znao ništa o 'aktivnostima svoje kćeri. Brigu o djevojčici preuzeli su socijalni radnici, a policija je već pretražila nekoliko stanova u tom stambenom bloku. Svi koje uhite bit će suočeni s optužbom za silovanje djeteta, a prema tome i doživotnom kaznom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene