Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spasio mu život

FILMSKI OBRAT Od bezobraznog lopova do pravog heroja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nevjerojatna snimka iz pariškog metroa koja se pojavila na društvenim mrežama prikazuje pijanog muškarca kojem je lopov spasio život.

Pijani je mladić najprije čvrsto spavao na klupicama u pariškom metrou kada mu je prišao lopov te mu ispraznio džepove. Na snimci se vidi kako mu lopov prilazi, sjeda pokraj njega, prazni jedan džep, a onda se prebacuje na drugi.

Pročitajte i ovo Joga prije pljačke Savitljiva kradljivica VIDEO Žena opljačkala pekaru, sigurnosne kamere sve snimile: Kada su vlasnici pregledavali snimku, nisu mogli vjerovati što se događa Ilustracija (Foto: Thinkstock) Policija savjetuje Mislio je da dogovara posao stoljeća, ali nije bilo tako: Još dugo pamtit će taj dan

Nakon što ga je opelješio, lopov se udaljio, a pijani mladić se probudio. Teturajući je krenuo prema tračnicama, a onda je izgubio ravnotežu te pao u rupu od tračnica.

Ne znate gdje vam je nestao novčanik? Pogledajte sljedeći video i naučite lekciju

Ono što je nevjerojatno je da se u tom trenutku na stanici nalazio još jedan muškarac, koji je vidio mladića kako pada, no nije se obazirao. Da bi stvar bila još gora, nekoliko trenutaka nakon pada na tračnice, stigao je vlak koji se zaustavio samo nekoliko centimetara od mladića koji je pijan ležao na tračnicama.

A onda je, kao pravi heroj, lopov koji ga je maloprije pokrao, pristigao u pomoć. Pružio je mladiću ruku, izvukao ga iz tračnica te mu spasio život.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene