Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Golemi odron

Snimili kako je litica u nekoliko sekundi nestala u moru!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvoje britanskih entuzijasta i zaljubljenika u prirodu, snimalo je idilične prizore kamerom s litica u Cornwallu. Tad su kamerom uhvatili zastrašujuć odron.

Golemi dio litice sunovratio se u more bez ikakvog upozorenja, a snimatelj i njegova partnerica imali su sreće da su bili na sigurnoj strani prije katastrofalnog odrona, prenosi The Sun.

Pročitajte i ovo David Cameron u Ukrajini "Priznali da su sudionici rata" Rusija uputila zastrašujuće upozorenje svjetskoj velesili: "Posljedice će biti katastrofalne" Sadiq Khan, novi stari gradonačelnik Londona Povijesni mandat Po treći put sjeo na čelo europske prijestolnice: Pretekao i prethodnika Borisa Johnsona

'Pokazali smo snimku mnogim ljudima. Moj savjet bio bi da ne sjedate na rub litica, osobito ako postoje znakovi upozorenja od odrona kamenja', rekao je pomorski dužnosnik vijeća u Cornwallu, Andy Brigden.

Obalna straža postavila je sigurnosnu zonu oko litice, zbog straha od novih odrona. U priloženoj snimci pogledajte kako je ovaj mega odron izgledao.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene