Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pošli je tjedan na stranicama jedne američke agencije osvanula službena objava vlade kojom se opovrgava postojanje morskih sirena.


Jedna je agencija američke vlade zadužena za znanost izašla u javnost s neobičnom objavom. Rekli su kako nema nikakvih dokaza o postojanju morskih sirena. I dok su mnogi sljegali ramenima ne znajući kojim je povodom došlo do ove objave, drugima je ona ipak bila i više no potrebna.

Vezani članci Slika nije dostupna Prsata ljepotica tvrdi: 'Ja nisam lezbijka' Slika nije dostupna Planiraju napade: Militanti Islamske države ušli u Tursku

NOAA (National Oceanic and Atmospheric Administration) prošli je tjedan na svojim web stranicama objavila neobičnu obavijest. 'Nema dokaza o postojanju vodnih humanoida', stoji u objavi. Osim toga, napisali su i kratak povijesni pregled svih legendi o sirenama, od australskih Aboridžina do antičkih Grka, piše CBC.

Povod za ovu objavu NOAA je našla u brojnim upitima građanima nakon što je u svibnju na Animal Planetu emitirana serija 'Mermaids: The body found' u kojoj je potpuno fiktivno prikazana zavjera vlade koja zataškava postojanje morskih sirena. Iako fikcija, izgleda da su mnogi povjerovali u istinitost ove priče.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.