Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sudar skijaša

Slovenska policija traži skijaša koji je pobjegao s mjesta nesreće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slovenska policija još uvijek traga za nepoznatim muškarcem koji je u ponedjeljak popodne na skijalištu Krvavec slomio nekoliko rebara 73-godišnjaku iz Ljubljane.

Obojica su bila na skijama, ali je nakon nezgodnog sudara teže prošao 73-godišnjak koji je helikopterom prebačen u bolnicu, dok je nepoznati počinitelj pobjegao. Policija je danas objavila da još prikuplja informacije i traži svjedoke događaja, ali krivac još nije otkriven.

Pročitajte i ovo Danka Ilić potraga bez rezultata Majka ubojice malene Danke odbila svjedočiti! Doznaje se što dalje čeka njezina sina i drugog osumnjičenog Hrvatica dala izjavu za RTV Slovenije Za RTV Slovenije Hrvatica izjavom s Pohorja pokorila internet: "Negdje je u šumi..."

Policija je prošli tjedan u suradnji s nacionalnim skijaškim savezom predstavila akciju pod naslovom ‘Samo sigurno skijanje je užitak’ kojom se preporučuje izbjegavanje nesigurne i prebrze vožnje, osobito na prepunim skijalištima u dane vikenda.

Lani je na slovenskim skijalištima, prema službenim podacima, bilo oko 900 nesreća s 240 teže ozlijeđenih, a dva skijaša smrtno su nastradala. Uz redare na skijalištima pravo održavanja reda ima i policija koja neopreznim i prebrzim skijašima može oduzeti kartu i udaljiti ih sa staze.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene