Obavijesti Video Pretražite Navigacija
istraga pokazala

Slovenija: Majka kćer i sina ugušila jastukom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brata i sestru iz Sežane, stare dvije i četiri godine, u noći sa subote na nedjelju za vrijeme spavanja jastukom je ugušila njihova 36-godišnja majka, pokazala je istraga. Majka boluje od depresije i šizofrenije, a nakon zločina odvena u psihijatrijsku bolnicu.

Centar za socijalnu skrb navodno je već nekoliko puta bio upozoren da žena, koja je ugušila svoju djecu, ne obavlja svoje roditeljske dužnosti i ima problema s alkoholom, piše 24ur.com.

Pročitajte i ovo Kuća, ilustracija Strog financijski plan Mladi par iz susjedstva sagradio kuću bez kredita: "Ne znam kako nam je ovo uspjelo..." Ilustracija Jači od morfija, jeftiniji od heroina Zombi droga pred vratima Hrvatske, Europa u velikom strahu

>> Policija istražuje smrt dječaka i djevojčice

Susjedi žene koja je počinila zločin svjedoče da su prije dvije godine vatrogasci morali upasti u stan jer je dijete dugo plakalo na balkonu i bacalo na cestu igračke. Kada su vatrogasci i policija ušli unutra, na krevetu su zatekli vidno alkoholiziranu majku. Susjedi kažu da su svi znali za njezinu sklonost prema alkoholu.

Problematična majka imala je i psihičke poteškoće; zbog šizofrenije i depresije liječila se na psihijatriji. Početkom godine rastala se od supruga, oca djece, a sud je odlučio da svako od roditelja po tri dana u tjednu brine o djeci. Iako je otac na sudu zatražio puno skrbništvo, majka je uspjela dokazati da je s njom sve u redu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene