Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skandal u British Airwaysu

VIDEO Provokativna snimka stjuardesa HIT na internetu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stjuardese British Airwaysa mogle bi imati problema zbog provokativnog videa koji kruži internetom.

Naime, dvije uniformirane djevojke, u pauzi između letova, zabavljaju se u toaletu, a pritom ih netko snima. Postao je hit na internetu i na noge digao čelne ljude te aviokompanije.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nije HŽ već British Airways Od Londona do Dubrovnika putovali gotovo 24 sata: "Nadam se da ćemo imati dosta goriva" Slika nije dostupna Nakon glamuroznog otvorenja Odbačeni papiri, prljave zahodske školjke... Neugodni prizori javnog toaleta kraj Pelješkog mosta

Vruće igrice zagolicale su maštu mnogima. Ne i čelnim ljudima aviokompanije čije uniforme nose djevojke. Njihov se identitet pokušava otkriti. British Airways ovaj erotski show ne smatra prihvatljivim.

Dvije se slobodnije stjuardese međusobno tuširaju, ali i miluju po cijelom tijelu. Video uradak traje 8 minuta, a navodno je snimljen za vrijeme pauze između letova.

>> Snimale ih NADZORNE kamere: Radnici kantine se seksali, a gledali ih studenti i profesori!

Ili su zaposlenice aviokompanije ili je netko porno glumicama dao uniforme na korištenje. Kako god bilo - vruće su djevojke izazvale prave probleme i nekome se baš i ne piše dobro.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene