Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Privatne zabave

Blam američke diplomacije: Organizirali bordel u konzulatu u Napulju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Donald Moore, američki diplomat u Napulju, optužen je da je u konzulatu u kojem je radio, organizirao kupleraj.

Tijekom obnašanja dužnosti od 2010. do 2013. u Napulju, Donald Moore, bavio se aktivnostima, krajnje upitnog moralna i zakona, tvrde njegovi zaposlenici, piše Newsweek.

Pročitajte i ovo Ilustracija 'Ndrangheta, Cosa Nostra, Camorra... Više od tisuću pripadnika talijanske mafije trenutno živi i djeluje u Njemačkoj Ilustracija Nova meka Kako je hrvatski grad postao raj za prostitutke iz Južne Amerike? Mnogi stanodavci nemaju pojma što im se događa u stanovima

Svoju diplomatsku poziciju je, kažu, iskoristio za održavanje osobnog bordela, a prostitutke su u njegovu sobu dolazile i dizalom za čiju su uporabu bile potrebe posebne sigurnosne šifre.

Imajući u vidu činjenicu da su napuljske prostitutke, većinom ilegalno u Italiju došle iz Rusije i istočne Europe, te da su pod nadzorom lokalne mafije, camorre, koja jedva čeka da se dočepa američkih tajni, ovakvi njegovi potezi bili su iznimno riskantni.

'To je jedan veliki bordel, nagovarali su me da spavam s oligarsima!'

Jedan od zaposlenika ispričao je da su posjeti prostitutki bili toliko česti da se znalo dogoditi da Moore traži da mu se plahte promijene i tri puta tijekom jednog dana. On je to nazivao 'sexercize' (tjelovježba u koju je uključen seks).

'Žene su kao bomboni. Suđeno im je da ih se pojede, a potom odbaci', hvalio se Moore kolegi Kerryju Howardu koji dodaje da je to bilo najbolesnije mjesto na kojem je radio.

Službene vlasti, piše Newsweek, čini se pokušavaju cijeli slučaj staviti pod tepih, a Moore je raspoređen u Alabami na jednom vojnom koledžu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene