Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Donald Moore, američki diplomat u Napulju, optužen je da je u konzulatu u kojem je radio, organizirao kupleraj.


Tijekom obnašanja dužnosti od 2010. do 2013. u Napulju, Donald Moore, bavio se aktivnostima, krajnje upitnog moralna i zakona, tvrde njegovi zaposlenici, piše Newsweek.

Vezani članci Eurpcija Etne snimljena 23. veljače 2021. Spektakularni prizori "podivljale" Etne obilaze svijet, izbacuje lavu do kilometar i pol u zrak: "Ovakav show nije viđen desetljećima" Prosvjed protiv karantene u Napulju - 3 Stotine ljudi prosvjedovale protiv karantene u Napulju, sukobili se s policijom koja je bacila suzavac

Svoju diplomatsku poziciju je, kažu, iskoristio za održavanje osobnog bordela, a prostitutke su u njegovu sobu dolazile i dizalom za čiju su uporabu bile potrebe posebne sigurnosne šifre.

Imajući u vidu činjenicu da su napuljske prostitutke, većinom ilegalno u Italiju došle iz Rusije i istočne Europe, te da su pod nadzorom lokalne mafije, camorre, koja jedva čeka da se dočepa američkih tajni, ovakvi njegovi potezi bili su iznimno riskantni.

'To je jedan veliki bordel, nagovarali su me da spavam s oligarsima!'

Jedan od zaposlenika ispričao je da su posjeti prostitutki bili toliko česti da se znalo dogoditi da Moore traži da mu se plahte promijene i tri puta tijekom jednog dana. On je to nazivao 'sexercize' (tjelovježba u koju je uključen seks).

'Žene su kao bomboni. Suđeno im je da ih se pojede, a potom odbaci', hvalio se Moore kolegi Kerryju Howardu koji dodaje da je to bilo najbolesnije mjesto na kojem je radio.

Službene vlasti, piše Newsweek, čini se pokušavaju cijeli slučaj staviti pod tepih, a Moore je raspoređen u Alabami na jednom vojnom koledžu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook