Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema izvješća o šteti i žrtvama

Kaliforniju pogodio potres magnitude 6.0 Richtera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potres magnitude 6.0 Richtera u četvrtak je zabilježen ispred obale sjeverne Kalifornije, kraj područja u okrugu Humboldt koje je u siječnju pogodio potres od 6.5 stupnjeva, izvijestio je The Los Angeles Times na web stranici.

Za sada nema izvješća o žrtvama ili šteti, a potres se osjetio u većem dijelu te regije, izvijestio je američki Institut za geološka istraživanja (USGS). Potres se dogodio u 12,20 sati po lokalnom vremenu, s epicentrom oko 80 kilometara sjeverozapadno od grada Eureke. Predstavnici vlasti provjeravaju strukturna oštećenja, uključujući i zgrade koje su oštećene u potresu 9. siječnja.

Pročitajte i ovo Screenshot Podrhtavanje tla Potres jačine 5,2 prema Richteru pogodio Tursku: "Jako nas je treslo, izašli smo iz kuće" Oluja u Kaliforniji Magnituda 5,1 Uz snažnu oluju, Kaliforniju pogodio i potres: Katastrofalne poplave prijete stanovništvu

Siječanjski potres donio je oko 30 milijuna dolara štete i rezultirao planiranim rušenjem najmanje jedne zgrade, navodi LA Times. Na Twitteru su neki stanovnici rekli da su osjetili oštar udar, ali ne tako snažan kao kod siječanjskog potresa. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene