Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kritična točka

Sirijski zrakoplovi povrijedili irački zračni prostor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sirijski borbeni zrakoplovi povrijedili su u četvrtak irački zračni prostor pri napadu na pogranični sirijski grad Bukamal, rekao je irački policijski časnik koji je htio ostati neimenovan.

'Sirijski borbeni zrakoplovi ušli su u irački zračni prostor i tamo ostali petnaestak minuta. Napadali su Bukamal koji se nalazi na sirijskoj strani granice', rekao je potpukovnik iračke pogranične policije.

Pročitajte i ovo Ilustracija Boeingova avion kojemu su otpala vrata Drama u zraku Boeing u sve većim problemima: Avionu s više od stotinu putnika tijekom leta otpao dio krila Ilustracija Suspendirani su Piloti zaspali na letu na kojem je bilo 153 ljudi, uslijedio je potpuni kaos: Opravdanje koje su dali je navjerojatno

>> Burne reakcije na američke prijetnje s vojnom intervencijom u Siriji

Gradonačelnik Kad'ma, iračkoga grada nasuprot Bukamalu, potvrdio je da je sirijsko zrakoplovstvo napalo ustanike ali je naglasio da 'nijedan zrakoplov nije ušao u irački zračni prostor. Sve se odvijalo na sirijskoj strani'.

Bukamal je jedan od tri granična prijelaza između Sirije i Iraka i više od mjesec dana nalazi se u rukama sirijske oporbe. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene