Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vlada guši pobunu

Sirija: Poginulo najmanje sedmero civila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje sedam sirijskih civila poginulo je kada su vladine snage granatirale grad Zel Kelakh na granici s Libanonom nastojeći suzbiti protuvladine prosvjede, objavili su aktivisti.

Grad, koji se nalazi samo nekoliko kilometara od granice s Libanonom, posljednje je u nizu mjesta gdje vladine snage potpomognute tenkovima nastoje ugušiti pobunu protiv vladavine predsjednika Bashara al-Assada. Aktivisti prenose da je ranjenima pristup medicinskoj pomoći onemogućen jer su snage sigurnosti okružile gradsku bolnicu, a blokirale su i glavnu cestu prema Libanonu.

Pročitajte i ovo Parlamentarni dijalog Glas građana Hoće li doći do političkog dijaloga? Velika većina gledatelja Dnevnika Nove TV nema dvojbi Andrej Plenković Nova Vlada Koje su savjete dobili novi ministri od iskusnijih kolega? "Moraju se okružiti ljudima koji puno znaju"

>> Sirija: Tenkovi krenuli gušiti prosvjede

Vlasti u susjednom Libanonu pojačale su mjere sigurnosti nakon što su stotine civila prebjegle pred sirijskim vojnicima koji su u to područje raspoređeni u subotu, kada su ubijena tri stanovnika Tel Kelakha.(Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene