Ilustracija (Foto: Dusko Marusic/PIXSELL)
Ilustracija (Foto: Dusko Marusic/PIXSELL) Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Vremešna Amerikanka optužena je da je iz vatrenog oružja pucala u svojeg 72-godišnjeg sina zbog njegovih planova da ju smjesti u dom za starije i nemoćne, što se njoj nikako nije svidjelo te je uhićena pod sumnjom za ubojstvo, rekla je policija.


Ana Mae Blessing (92) odvedena je u ponedjeljak iz svojeg doma u predgrađu Phoenixa koji je dijelila sa sinom, a određena joj je jamčevina od 500.000 dolara, rekle su sudske vlasti.

Vezani članci Prosvjedi u SAD-u Policajci istupili iz postrojbe zbog suspenzije kolega koji su na tlo gurnuli 75-godišnjeg prosvjednika Gušenje Georgea Floyda, prosvjedi Prosvjedi u SAD-u se nastavljaju, Nacionalna garda izašla na ulice San Diega, u New Orleansu policija suzavcem na prosvjednike

Nije uložila žalbu za vrijeme kratkog pojavljivanja pred sudom i nije jasno hoće li zadržati odvjetnika.

Blessing je istražiteljima nakon uhićenja rekla da je sakrila dva pištolja u džepovima haljine i da je u sina u njegovoj spavaćoj sobi ispalila više metaka, objavio je šerif okruga Maricopa u pisanu izvješću.

Osumnjičena je rekla istražiteljima da je pokušala naciljati i njegovu 57-godišnju djevojku, ali ona joj je uspjela oduzeti oružje, nastavlja šerif.

Blessing je sjedila u naslonjaču kad su došli policajci i odveli ju u pritvor, nakon što je odbila napustiti kuću.

Starica je istražiteljima otkrila razloge nemilog događaja. Objasnila je da ju je sin planirao smjestiti u dom jer mu je bilo teško živjeti s njom.

Pištolji iz kojih je pucala nisu bili u upotrebi 50 godina.(Hina)