Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizarna usporedba

Sin Donalda Trumpa zgrozio javnost tvitom o izbjeglicama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Donald Trump Junior, sin Donalda Trumpa. mnoge je zgrozio svojom nedavnom objavom na Twitteru u kojoj je sirijske izbjeglice usporedio sa zdjelom otrovanih bombona.

Donald Trump Junior, sin Donalda Trumpa, mnoge je zgrozio svojom nedavnom objavom na Twitteru u kojoj je sirijske izbjeglice usporedio sa zdjelom otrovanih bombona.

Pročitajte i ovo Donald Trump sve je bliže republikanskoj nominaciji za predsjednika SAD-a Uskoro revanš s Bidenom? Trump sve bliže predsjedničkoj nominaciji: Upisao je još jednu pobjedu Donald Trump Još jedna u nizu Trump osuđen na višemilijunsku kaznu: Lažirao vrijednost svojih tvrtki

Kako bi promovirao očevu kampanju za predsjednika SAD-a, mladi Trump objavio je fotografiju Skittles bombona uz "upozorenje".

"Kad bih imao zdjelu punu Skittlesa i rekao vam da vas samo tri bombona iz zdjele mogu ubiti, biste li zagrabili cijelu šaku. To je problem izbjeglica iz Sirije", napisao je Trump Jr. i dodao kako fotografija sve govori te da je vrijeme da se "prekine politički korektna agenda koja ne stavlja Ameriku na prvo mjesto".

Njegova je objava izazvala brojne negativne komentare na društvenim mrežama.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene