Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Imala je život kakav je želio

Sestru zatukao sjekirom zbog sobe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Norbert W. iz njemačkog grada Munstera sjekirom je zatukao 59-godišnju sestru Doris nakon što mu je pokušala oduzeti sobe iz roditeljskoj kuće.

Norbet je svoju stranu priče ispričao sudu, a prenosi je Bild. Na upit suca kako je počela svađa sa sestrom, Norbet je ispričao kako je nakon Božića dobio pismo od Doris. Tražila ga je da isprazni stvari iz svoje bivše sobe u roditeljskoj kući jer će inače završiti u smeću. Norbeta je to vrlo uznemirilo jer želi zadržati staru sobu zbog toga što oduvijek ima egzistencijalni strah.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Počelo suđenje Bijes i osveta: S 23 uboda nožem ubio čovjeka koji mu je silovao sestru Slika nije dostupna Šok u obitelji Zaljubili se, dobili dijete, a onda otkrili da su BRAT I SESTRA

'Tog je dana moj otac selio u Dom za stare i nemoćne osobe, pa sam mu otišao pomoći', ispričao je Norbet na sudu. Kada je došao do kuće, sestra mu je otvorila vrata. Tada je još jednom upitao smije li zadržati svoju sobu na što je ona zavrištala kako cijeli život ništa ne radi te da od njega nema nikakve koristi.

Samo je želio zastrašiti

Na to je Norbet otišao u podrum i uzeo sjekiru. Sestru je udario tupom stranom jer je, kaže, nije želio ubiti već samo zastrašiti. No, kako je ona nastavljala vrištati, Norbet je nastavljao udarati po glavi. 'Imao sam osjećaj kao da mi je nešto eksplodiralo u glavi. Nije se tu radilo o osveti, ipak mi je to sestra', rekao je sucu. Norbet žali zbog svog čina. 'Ništa više ne mogu učiniti. Doris je imala život kakav sam ja želio. Morat ću snositi posljedice mojeg zločina', zaključio je.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene