Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nestao bez traga

Ni šest mjeseci kasnije nema odgovora! Može li se ponoviti?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
8.ožujka u ranim jutarnjim satima na letu iz Kuala Lumpura za Peking nestao je zrakoplov aviokompanije Malaysia Airlines sa 239 putnika, prošlo je već 6 mjeseci, a o zrakoplovu se gotovo ništa ne zna.

Dok vlasti i nadležni i dalje istražuju što se dogodilo sa zrakoplovom i kako je mogao uopće nestati, obitelj i rodbina nestalih su neutješni. Zašto nema nikakvih konkretnih odgovora već pola godine od nestanka zrakoplova, pita se se i Danica Weeks koja je tog kobnog dana, 8. ožujka ostala bez supruga.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nađena na plaži Misterij pred raspletom: Hoće li ova maramica odgovoriti na pitanja? Slika nije dostupna Osam mjeseci od nestanka POTRAGA UPITNA MH370 proglašava se službeno nestalim, obitelji pobjesnile

'Malaysia se oglušila na sva moja pitanja, a upravo zbog toga smo svi koji smo nekoga izgubili na tom letu, sve više sumnjičavi', rekla je Danica za IB Times.

Malezijski zrakoplov krenuo na jug ranije nego što je predviđeno

8.ožujka u ranim jutarnjim satima na letu iz Kuala Lumpura za Peking nestao je zrakoplov aviokompanije Malaysia Airlines sa 239 putnika, prošlo je već 6 mjeseci, a o zrakoplovu se gotovo ništa ne zna.

Čak nakon 6 mjeseci od nestanka zrakoplova, nadležni i dalje uvjeravaju neutješne obitelj da pretražuju oko 1.000 mogućih puteva, koridora kao i mogućih scenarija o tome gdje je završio ovaj zrakoplov.

Najgore je što nakon toliko vremena vlasti nisu izdale nikakvo službeno priopćenje o nestanku zrakoplova.

'Edward Snowden je otkrio globalni nadzor od strane američke Nacionalne sigurnosne agencije. Ako je vjerovati tim činjenicama, teško je povjerovat scenariju u kojem zrakoplov jednostavno nestane', rekao je Jovan Byford, autor knjige Teorije zavjera: kritički uvod.

Danica i dalje živi u neznanju, oplakuje supruga čije tijelo nikada neće biti pronađeno, sve što u ovom trenutku želi je da konačno netko objavi točan redoslijed događaja od polijetanja do trenutka kada je zrakoplov nestao s radara.

Kako kaže Danica, 'bojim se da se to nikada neće dogoditi jer oni sami ne znaju odgovore na ova pitanja, a ovakav scenarij bi se nažalost mogao ponoviti'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene