Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokrenuta peticija

ZA SVAKU OSUDU Evo što su joj kolege poručile dok je govorila u gradskoj skupštini...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U manje od 24 sata peticija koja poziva na kažnjavanje zastupnika koji su imali seksističke primjedbe potpisana je 32 tisuće puta.

Dok je govorila tijekom rasprave o potpori za zaposlene majke, dio članova gradske skupštine Tokija ismijao je Ayaku Shiomuru (35) i poručio joj da se uda. Pitali su je i zar ne može imati djecu. Japanski dužnosnici osudili su njihove ponašanje.

Pročitajte i ovo Marcelo Rebelo de Sousa optužili ga za seksizam VIDEO Predsjednik sablaznio javnost neprimjerenim izjavama: "Kći bi se mogla prehladiti. Jeste li joj vidjeli dekolte?" Ilustracija Eksplozija bijesa i nevjerice Gradska vlast šokirala savjetima za žene i trudnice: Kako zadovoljiti supruga i ne biti frustrirana

Zašto su zabranili reklamu s ovom djevojkom?

Incident se dogodio usred pritisaka da se poveća broj zaposlenih žena. U Japanu i dalje mnogi vjeruju da je ženama mjesto u kući, piše MSN.

Pokrenuta je online peticija koja poziva na kažnjavanje članova skupštine koji su imali seksističke primjedbe. U manje od 24 sata prikupljeno je 32 tisuće potpisa.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene