Obavijesti Video Pretražite Navigacija
BRZE REAKCIJE

Zbog Porfirija šef granične policije dao ostavku: "Kolege su mu radile iza leđa…"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Temeljni ugovor između crnogorske vlade i Srpske pravoslavne crkve potpisan je u srijedu nakon što je patrijarh Porfirije bez najave stigao u Podgoricu.

Šef granične policije Crne Gore Vasko Aković podnio je ostavku nakon što je srpski patrijarh Porfirije u tu zemlju ušao bez kontrole i evidencije.

Pročitajte i ovo Ministar Božinović pozvao je Bojana Ivoševića da da ostavku Policajac u sačekuši? Božinović pozvao Puljkova zamjenika na radikalan potez: "Uvijek kad im nešto propadne za to prozivaju splitsku policiju..." Ivan Kaštelan, reporter Dnevnika Nove TV Šok u Splitu zbog ostavke Tko je novi šef splitske policije? "Pamti ga se i kao glavnog ravnatelja policije s najkraćim stažem"

Akovićev otkaz prokomentirao je na Twitteru i predsjednik Crnogorskog helsinškog odbora Miodrag Vlahović izrazivši poštovanje zbog odluke o ostavci.

"Regionalni šef granične policije Vasko Aković podnio je danas ostavku na to mjesto zbog toga što je patrijarh Crkve Srbije Porfirije Perić s kompletnom delegacijom ušao i izašao iz Crne Gore bez ikakve kontrole i evidencije. Veliko poštovanje za ovog čovjeka”, napisao je Vlahović.

 

 

Na društvenim mrežama, piše Cdm, to je potvrdila i njegova sestra napisavši:

"Moj brat Vasko Aković danas je podnio ostavku jer su mu njegove kolege kojima je bio šef radile iza leđa i organizirale nelegalan ulazak patrijarha u Crnu Goru bez službene procedure. Crna Gora većinski ostaje poltronska, jadna, prodana kao i 100 godina unazad”, napisala je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene