Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Sarkozyjem zadovoljno 57 posto Francuza

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Anketa instituta za ispitivanje javnog mišljenja BVA, čiji su rezultati objavljeni u srijedu u tjedniku L'Express, pokazuje da je 57 posto Francuza zadovoljno Nicolasom Sarkozyjem kao predsjednikom dok 33 posto ima suprotno mišljenje o svom šefu države.

Prema anketi provedenoj između 13. i 15. rujna, 45 posto ispitanika ima "prilično dobro" mišljenje o predsjedniku, a 12 posto "jako dobro" mišljenje o Sarkozyju. Nasuprot njima, 20 posto ima "prilično loše", a 13 posto "jako loše" mišljenje o predsjedniku, dok ih se 10 posto nije izjasnilo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ako pobijedi na izborima Sarkozy bi Britaniji dao novu prilku za glasanje o ostanku u EU Slika nije dostupna 'Traže se' Njemačka obavještajna agencija špijunirala Francuze i EU za Amerikance

O premijeru Francoisu Fillonu 39 posto ispitanika ima "prilično dobro", a 6 posto "jako dobro" mišljenje. Njih 34 posto nema dobro mišljenje o premijeru.

Što se tiče aktualnih vladinih poteza, 56 posto ispitanih misli da se mirovinska reforma kreće u dobrom smjeru, 32 posto smatra suprotno, a 12 posto se nije izjasnilo.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene