Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U sarajevskom naselju Ciglane, ispred kladionice Derby, u pokušaju pljačke ubijena je jedna osoba, a dvije su ranjene.


Dvojica muškarca su u ponedjeljak oko 19 sati pokušala opljačkati kladionicu, kada je nakon kraće rasprave radnica kladionice Amela Džindžo (28) pucala iz pištolja u jednog od njih, nakon čega ju je drugi ranio.

Vezani članci prosvjedi u BiH U jednom danu 73 preminule osobe: U BiH kritično u dva grada, pooštravaju se mjere i jačaju prosvjedi COVID odjel u sarajevskoj bolnici - 1 Loše vijesti iz susjedstva: Ponovno velik broj novozaraženih, na snazi dodatne restrikcije

Ranjeni pljačkaš preminuo je od zadobivenih ozljeda dok je radnica s teškim ozljedama prevezena u Klinički centar Sveučilišta u Sarajevu.

'Pacijentkinja je dovezena bez pulsa pa je provedena hitna reanimacija. Zadobila je tri prostrijelne rane i to u predjelu grudnog koša, trbuha i lijeve natkoljenice. Ozljede su opasne po život', izjavila je za portal Sarajevo-x.com glasnogovornica bolnice Koševo.

Tijekom operacije potrošeno je 14 doza krvi i šest doza plazme te bolnica stoga apelira na sve građane koji su u mogućnosti da doniraju krv krvne grupe 0+.

Neslužbeno, ubijeni pljačkaš je Alen Magaš, a drugi pljačkaš je ranjen i još je u bjegu.

Prema izvorima BHT-a, obojica su štićenici Zavoda za odgoj muške djece i omladine Hum u Sarajevu.