Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Devet osoba, uključujući šestero djece, umrlo je u ponedjeljak u požaru stana u Starkvilleu, u američkoj saveznoj državi Mississippiju, rekao je načelnik državne vatrogasne službe.


<embed flashvars="media_id=200912/2/1262035771_54311&config_file=http://gle.to/config.php" src="http://gle.to/furniture/system/VideoPlayer.swf" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" AllowScriptAccess="always" width="420" height="335"></embed>

Mrtvozornik okruga Oktibbeha potvrdio je smrti, rekao je vatrogasni načelnik Mike Chaney. Žrtve su bile jedna 25-godišnja žena, dvije 19-godišnje djevojke i djeca u dobi od dvije do šest godina.

Vezani članci Slika nije dostupna Islamska država prijeti SAD-u - FBI na oprezu! Slika nije dostupna FOTO Snimke koje će vas ostaviti bez teksta

U tijeku je istraga kako bi utvrdilo jesu li umrli od dima, plamena ili je oboje uzrok smrti, rekao je Chaney. Požar je bio prijavljen noću između u 4 i 4.30 od susjeda, koji je pozvao hitnu službu 911. Pet žrtava živjelo je u stanu, a ostale četiri su bile u posjetu, rekao je Chaney. (Hina)