Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Frustrirana svime

VIDEO "Sve ih treba strijeljati!": Ruska voditeljica izgubila živce zbog neuspjeha u Ukrajini te predložila brutalno rješenje

Margarita Simonjan
Margarita Simonjan Foto: Screenshot/Twitter
Urednica Russia Today Margarita Simonjan gostovala je u emisiji ruske televizije "Večer s Vladimirom Solovjevom".

"U petak je bio prekrasan dan u Rusiji, a u subotu mi je bio toliko loše da nisam ni htjela doći u emisiju", rekla je urednica Russia Today Margarita Simonjan gostujući u u emisiji.

Na početku je odmah pozvala na odgovornost generale, kao i cijeli ruski vojni vrh. No, tu nije stala te je poručila kako bi moral u vojsci podizala brutalnim kaznama.

"Svjedočili smo kukavičluku, svojevoljnom napuštanju položaja, totalnom kolapsu linije zapovijedanja. Brutalne kazne trebaju dobiti oni koji su se oglušili o zapovjedi i napustili svoje položaje", rekla je.

Podsjetila je na ruskog generala Dmitrija Pavlova rekavši: "Svi znamo kako su završili general Pavlov i njegovi zamjenici 1941. godine."

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Jasna poruka Ruski veleposlanik pozvan na razgovor u Ministarstvo zbog aneksije ukrajinskog teritorija

Pročitajte i ovo Tony Garnett i Sofia Karkadim nakon pijanog divljanja Izbjegla Ukrajinka zbog koje je Britanac ostavio obitelj vratila se kući: "Nadam se da će se Tony predomisliti"

Naime, oni su pogubljeni nakon što su Pavlovljeve jedinice poražene u prvih nekoliko dana Hitlerova napada. 

 

"Nisam ni htjela doći u emisiju iz jednostavnog razloga jer ovim riječima pomažem neprijatelju. Što mogu poručiti, što točno mogu reći?" upitala je uzrujano Simonjan.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene