Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čestitke samo pristižu

Baby boom u Vladi - u kratko vrijeme stigle čak tri bebe. Dnevnik Nove TV pitao je nove očeve stignu li mijenjati pelene

Aktualno Galerija Andrej Plenković Andrej Plenković Foto: DNEVNIK.hr Ivan Paladina, ministar graditeljstva Ivan Paladina, ministar graditeljstva Foto: DNEVNIK.hr Ivan Malenica, ministar pravosuđa i uprave Ivan Malenica, ministar pravosuđa i uprave Foto: DNEVNIK.hr +0 Andrej Plenković i papa Galerija 1/4 >>
Dok je demografska slika u zemlji loša, u Vladi je pravi baby boom. U posljednjih šest mjeseci rodile su se čak tri bebe, a posljednja je stigla nedavno. Ministar Malenica dobio je treće dijete. U Vladi i sami priznaju da za mijenjanje pelena nemaju vremena. Kako oni vide svoje obitelji, istražila je novinarka Dnevnika Nove TV Viktorija Bednjanec.

Iako mu se u nedjelju rodilo treće dijete, ministar se prije radnog dana stigao naspavati, a osmijeh s lica ne skida.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković sjednica Vlade Plenković: "U ponedjeljak nam sjeda 162 milijuna eura, a zatražit ćemo još 822 milijuna eura" Ilustracija od utorka Loše vijesti za vozače, poskupljuje gorivo: Ovo su nove cijene

"Nije se slavilo, čekali smo punicu da dođe, tako da je punica sinoć kasno došla iz Šibenika da malo pomogne. U narednim danima očekujemo nekakvo slavlje, feštu, pravu našu dalmatinsku", rekao je Ivan Malenica, ministar pravosuđa i uprave.

Mihael se trebao roditi prekosutra, ali je požurio. Carski rez prošao je dobro, a sada slijedi organiziranje. Najstarija kći krenula je u školu, brat je u vrtiću. Bez supruge, priznaje, ništa ne bi stigao.

"Bake i djedovi su inače u Šibeniku, tako da smo tu supruga i ja sami te uskačem maksimalno koliko mogu, supruga je s djecom", dodaje ministar.

Čestitke stižu i od kolega.

"Gospodinu, mom kolegi, Ivanu Malenici ovako javno čestitam i jako mi je drago što je postao otac", rekao je Gordan Grlić Radman, ministar vanjskih i europskih poslova.

Prije manje od mjesec dana slavio je i ministar Ivan Paladina. Dobio je treće dijete.

"Ujutro vodim djecu u školu i vrtić, navečer razvažanje i skupljanje sa sportskih aktivnosti, raznih edukativnih aktivnosti, ali ipak supruga odradi veći dio posla", rekao je ministar graditeljstva.

Da mu zbog posla pati obitelj, dobro zna i premijer, koji je u ožujku dočekao treće dijete, sina Ivana. Uz kćer Milu, to mu je drugo dijete koje je dobio u mandatu.

Kako je još ranije kazao, obitelj zbog posla previše trpi, a objašnjava i kako su djeca ponekad ljuta na njega.

"Sad su u fazi kad su već malo samostalniji. Mila se rodila u mandatu. I onako... Poznamo se. To mi je najteža situacija, moram priznati", zaključio je premijer.

I oni su na kraju dana roditelji kojima su djeca na prvom mjestu.

Od nedjelje, 2. listopada Dnevnik Nove TV možete pratiti od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene