Tony Garnett i Sofia Karkadim
Tony Garnett i Sofia Karkadim Foto: Instagram

Ukrajinka Sofija Karkadim, koja je dospjela u medije jer je Britanac, kod kojeg je odsjela, zbog nje ostavio ženu i djecu, vratila se u Ukrajinu.


Izbjegla 22-godišnjakinja vratila se u Ukrajinu iz Velike Britanije u kojoj je provela četiri mjeseca u vezi s Tonyjem Garnettom koji ju je ostavio nakon što je pijana divljala i zabila nož u zid.

Sofija je otputovala u ponedjeljak iz Manchestera, no još se nada da će se Granett predomisliti i primiti je nazad. Unatoč tome što su prekinuli, Tony ju je ispratio na let.

"Mogu se vratiti samo ako se Tony predomisli, a nadam se da hoće", kazala je Karkadim koja je kupila povratnu kartu.

Sofija Karkadim i Tony Garnett VIDEO Izbjegla Ukrajinka uhićena nakon što je bivšem dečku pokušala nogom razvaliti vrata. Dok su je odvodili vrištala je: "Volim te, Tony!"

"Za mene ne postoji drugi muškarac. Tražila sam ga da se ne viđa s drugim curama ako si može pomoći jer vjerujem da možemo ovo izgladiti. Razgovarat ćemo. Volim Tonyja više nego što se može reći riječima. Ispričala sam se što sam ga povrijedila", kazala je Ukrajinka, prenosi Daily Mail.

Garnett i njegova supruga primili su Sofiju u svoj dom, a nakon svega 10 dana boravka kod njih, Tony je zbog nje ostavio suprugu i dvoje djece.

Tony Garnett i Sofia Karkadim Ostavio suprugu i djecu zbog Ukrajinke, ali došlo je do preokreta: "Uzela je nož i nekoliko puta zabila ga u zid. To me stvarno prestrašilo"

Sofija je ubrzo pokazala svoju stranu koja se Tonyju nije svidjela. Nakon što je prekinuo s njom, 22-godišnjakinja je divljala i lupala po vratima zbog čega ju je odvezla policija.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju