Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Provokacija?

AMERIKANCI DIGLI PANIKU ZBOG NAJNOVIJEG POTEZA RUSIJE A onda je stiglo pojašnjenje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rusija premješta projektile Iskander-M koji mogu nositi nuklearne bojne glave u oblast Kalinjingrada koja graniči s Poljskom i Litvom, reklo je u subotu ministarstvo obrane dodajući kako je to dio redovitih vježba u kojima sudjeluju takvi projektili diljem njezina teritorija.

"Ove postrojbe projektila raspoređene su više puta (u područje Kalinjingrada)...i bit će raspoređene kao dio vojne vježbe ruskih oružanih snaga", rekao je u priopćenju glasnogovornik ministarstva Igor Konašenkov.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Jedanaestero pritvorenih "Jeste li sigurni?" Rusija ne vjeruje da je za pokolj u Moskvi odgovorna Islamska država, prstom upiru na drugu stranu Pogled na Zemlju s Mjeseca moćno ubojito sredstvo Rat se seli u svemir? Evo što najveće vojne sile kažu o donedavno nezamislivom načinu ratovanja

Američki obavještajni dužnosnik u petak je rekao kako je Rusija počela premještati projektile Iskander-M u svoju najzapadniju regiju za što je kazao da bi mogao biti i politički potez kojim iskazuje nezadovoljstvo NATO-om.

Konašenkov je kazao kako je jedan projektil namjerno izložen američkom špijunskom satelitu.

"Nismo trebali dugo čekati i naši su američki partneri to sami potvrdili svojim otkrićem", rekao je. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene