Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zatvorena već tri restorana

Rusija na Krimu McDonald's zamjenjuje RusBurgerom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruski lanac brze hrane RusBurger planira na Krimu otvoriti svoje restorane u lokalima bivših restorana McDonald's koji su zatvoreni u travnju nakon što je Rusija anektirala taj ukrajinski poluotok, javlja u četvrtak AFP.

"Restoran RusBurger će se otvoriti na mjestu bivšeg McDonald'sa u Sevastopolju, jednom od većih gradova na Krimu", potvrdio je za AFP dužnosnik tog ruskog lanca brze hrane.

Pročitajte i ovo Ilustracija Već se događalo Rusija bombardirala Rusiju! "Vojska je sve morala uništiti na licu mjesta" Eksplozija na Krimu Rat u Ukrajini VIDEO Silovita eksplozija na Krimu: Ukrajina bombardirala luku i uništila važan ruski brod, pokrenula i vrlo osjetljivo pitanje

Radnici su već uklonili znak McDonald'sa i postavili veliki crveni pano s natpisom RusBurger. Američki McDonald's je u travnju "privremeno" zatvorio tri restorana na Krimu zbog "prekida" bankarskih i financijskih usluga, ne navodeći koliko će trajati to "privremeno zatvaranje".

Medvjedev najesen predviđa plinsku krizu velikih razmjera

Rusija je u ožujku anketirala ukrajinski Krim nakon referenduma kojeg nisu priznali ni Kijev ni Zapad. Taj potez Moskve izazvao je sankcije SAD-a i EU-a. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene