Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uoči Olimpijskih igara

RUSI U LOVU NA TERORISTE: Ubijeno 7 ekstremista, među njima i 'crna udovica'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U subotu je ruska vojska ubila sedam ekstremista za koje se vjeruje da su bili povezani s jučerašnjim napadom na restoran u Mahačkali .

Ruska vojska u subotu je ubila sedam ekstremista u Dagestanu, izvijestile su ruske novinske agencije, a prenosi Reuters. Sve se dogodilo samo dan nakon što je u bombaškom napadu na jedan restoran ozlijeđeno 16 ljudi.

Ruski Nacionalni odbor za antiterorizam objavio je da su teroristi ubijeni u većinski muslimanskoj ruskoj republici Dagestan, a povezuju se s jučerašnjim napadom. Navodno je među ubijenima bila i jedna žena.

Pročitajte i ovo Ilustracija Napad na grad Rusi raketama napali veliki ukrajinski grad, stradale četiri osobe, među njima i dijete Leonid Volkov Nastavlja borbu "Htjeli su od mene napraviti šniclu!" Nekoliko sati prije nego što je brutalno napadnut čekićem, izrekao proročanske riječi

Rusija uhitila pet terorista

Podsjetimo, najmanje je 16 ljudi ranjeno u petak navečer kada je izvršen napad na jedan restoran u Mahačkali, glavnom gradu Dagestana. Inače, taj grad je od Sočija, gdje će se održati Zimske olimpijske igre, udaljen oko 620 kilometara.

Istu večer ruski predsjednik Vladimir Putin je dao intervju za jednu televiziju u kojem je obećao da će osigurati potpunu sigurnost na Olimpijskim igrama u Sočiju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene