Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Milošević zloupotrebljavao program

RTS se ispričala zbog govora mržnje 90-ih godina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srpska državna televizija ispričala se za govor mržnje iz 90-ih godina prošlog stoljeća. U priopćenju vodstva javne televizije i radija navodi se da je program bio zloupotrebljavan i stavljan u funkciju propagande tadašnjeg nedemokratskog Miloševićevog režima.

Većina govora mržnje emitirana je tijekom agresije na Hrvatsku te Bosnu i Hercegovinu. No, nije RTS štedio ni visoke svjetske državnike tijekom NATO bombardiranja. Danas im je žao za sve što su rekli susjedima, ali i svima koje su uvrijedili.

Pročitajte i ovo Ilustracija Izvijestilo Ministarstvo branitelja Identificirano još šest osoba nestalih u Domovinskom ratu: "Obitelji će imati mjesto na kojem mogu zapaliti svijeću svojim najmilijima" Aleksandar Vučić Ostao bez teksta VIDEO Novinar jednim pitanjem zaledio Vučića: "Čestitam, pobijedili ste"

'Više puta smo u prilozima povrijedili osjećaje, moralni integritet i dostojanstvo građana Srbije, intelektualaca, pripadnika oporbe, pojedinih manjinskih i vjerskih zajednica u Srbiji, kao i pojedinih susjednih naroda i država', stoji u isprici RTS-a koja je upućena svim građanima Srbije, pripadnicima političke oporbe, pojedinim građanskim i vjerskim manjinama u Srbiji kao i susjednim državama i narodima koji su u prilozima bili predmet uvreda, kleveta i omalovažavanja.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene