Obavijesti Video Pretražite Navigacija
skrivao i ostatak tijela

Jeziv slučaj: Rođakinja muškarcu pozvala policiju, on ih odveo do zamrzivača i iz njega izvadio - ljudsku glavu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Donald Meshey Jr. (32) iz Pennsylvanije uhićen je nakon što je u njegovom stanu pronađeno raskomadano tijelo. Glava je bila u škrinji, a ostatak trupla u krevetu, javljaju američki mediji.

Jeziv slučaj koji podsjeća na onaj iz Međimurja kad je u škrinji pronađeno tijelo Jasmine Dominić koje je bilo sakriveno 20 godina dogodio se u srijedu u američkoj saveznoj državi Pennsylvaniji gdje je 32-godišnjaka policiji prijavila rođakinja.

Pročitajte i ovo Hitna pomoć Jedna osoba privedena Strava u Slavoniji: U centru grada pronađeno tijelo, sumnja se na ubojstvo Ilustracija ne zna se razlog Strava usred dana: Hodao cestom s puškom u jednoj i sestrinom glavom u drugoj ruci

Njoj se javio sam 32-godišnjak i rekao joj da u škrinji drži ljudsku glavu, a da mu je u krevetu truplo. Žena se zabrinula i pozvala policiju koja je došla u Donaldov stan i otkrila da je govorio istinu.

Meshey Jr. se policiji nije opirao već ih je odveo do kuhinje i izvadio glavu iz zamrzivača, javlja NBC News.

Kasnije je priznao da je ubio čovjeka u spavaćoj sobi svog oca s više uboda u tijelo i nakon toga ga raskomadao.

Policija nije otkrila detalje o identitetu ubijenog niti informacije o tome je li se u stanu nalazio još netko u trenutku ubojstva.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene