Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pretili 7-godišnjak

Roditelji pretilog dječaka: Srce nam se slama kad plače za hranom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sedmogodišnji dječak iz kineskog grada Jiangyoua teži više od 60 kilograma zbog čega su njegovi roditelji iznimno zabrinuti za njegovo zdravlje.

Iako se Yinzeovim roditeljima svakodnevno slama srce kada njihov sin plačući traži hranu, odlučili su stati na kraj njegovoj pretilosti, te su počeli kontrolirati dječakove obroke. 'Inače bi pojeo punu zdjelu, ali sada mu kontroliramo težinu, pa smo mu smanjili obroke', rekla je dječakova baka.

Pročitajte i ovo Napad Irana na Izrael U bolnici je Sedmogodišnja djevojčica bori se za život, njezin dom pogodio je šrapnel iranske rakete: "Spavala je u kući, a onda je palo na nas" Alarm zbog debljine - 3 epidemija debljine Prijeti nam cunami dijabetesa tipa 2, rakova i raznih vrsta kardiovaskularnih bolesti

'Odveli smo ga u bolnicu kada je imao dvije godine. Liječnici su mu dali lijekove, no nisu se pokazali učinkovitima. Ponovno su ga detaljno pregledali i nisu otkrili ništa abnormalno. Sada njegove noge ne mogu podnijeti tu težinu i gotovo da ni ne može hodati', ispričala je Yinzeova majka koja je isprva mislila kako se radi o nekom zdravstvenom poremećaju.

>> Je li na pomolu kraj pretilosti!?

Yinze je visok 125 cm i teži više od 63 kilograma. Opseg struka mu je 110 centimetara. Iako mu pretilost stvara velike probleme, dječak kaže kako unatoč svemu voli ići u školu i igrati se s drugom djecom.

Njegovi su roditelji potražili liječničku pomoć kako bi Yinze izgubio prekomjerne kilograme i uživao u normalnom djetinjstvu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene