Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dok ne dobije blizance

Rodila 14. dijete i želi ih još

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sara Foss očekuje 14. dijete i kaže da joj to nije posljednja trudnoća jer želi roditi blizance.

Majka koja očekuje svoje 14. dijete zavjetovala da će rađati djecu dok ne rodi blizance. 39-godišnja Sara Foss svake godine zbog broja djece u kući od socijalne službe ‘ubere’ 50.000 funti (oko 406.000 kuna), piše Daily Mail. ‘Sve što sam ikada željela su blizanci ili trojke. To je moja najveća želja i voljela bih pokušavati dok se to ne dogodi. To bi bilo fantastično. Zapravo, neću prestati pokušavati dok ne dobijem barem blizance. Volim imati djecu, to je najljepša stvar na svijetu’, rekla je Foss.

Pročitajte i ovo Ilustracija strašna tragedija Majka uspavanu bebu stavila u pećnicu umjesto u krevetić: Dijete je umrlo, njezino je objašnjenje šokantno Ilustracija Liječenje se nastavlja Misteriozan slučaj: Otkriveno u kakvu je stanju beba koja je s teškim ozljedama glave dovezena u bolnicu

Traumatizirana prvim porodom

Prvo dijete rodila je sa 16 godina, 1986. Traumatizirana porodom, obećala je samoj sebi da više nikada neće roditi. No, deset godina nakon toga, predomislila se. Od tada rađa jednom u godini dana. ‘Prevladala sam svoj strah od poroda i počela rađati. Sva su moja djeca briljantna’, kaže Foss. Sa svojom djecom i 40-godišnjim partnerom Stephenom Smithom živi u trosobnoj kući. Svako jutro ustaje u četiri sata kada čisti kuću te priprema doručak. Foss je trudna opet, sa 14 djetetom, a već planira sljedeću trudnoću, jer kako kaže odlučila je rađati dok ne dobije blizance.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene