Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

'Nalikovao bombama'

Rim: Deaktiviran sumnjivi paket u grčkom veleposlanstvu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pirotehničari su deaktivirali eksplozivnu napravu u grčkom veleposlanstvu u Rimu.

Bomba je deaktivirana nakon što su dvije osobe ranjene u bombaškim napadima na švicarsko i čileansko veleposlanstvo za koje su odgovornost preuzeli talijanski anarhisti.

Pročitajte i ovo Ilustracija užas u Italiji Trkača do smrti izgrizli rotvajleri: Pronašli ga u parku, imao je duboke rane na licu i rukama Belgijanci traže prekid vatre između Izraela i Palestine Izrael obećao istragu Bombardirana belgijska agencija u Gazi: "Napadom na civilnu infrastrukturu prekršeno je međunarodno humanitarno pravo"

>> Eksplodirale bombe u ambasadama u Rimu: Ovo je val terorizma

>> Anarhisti preuzeli odgovornost za bombe u Rimu

Policija kaže da je paket u grčkom veleposlanstvu nalikovao bombama koje su eksplodirale u Rimu prošli tjedan kad je zaposlenik u čileanskom veleposlanstvu ostao bez dva prsta, a ozlijeđen je i član osoblja švicarskog veleposlanstva.

'Sumnjivi paket je stigao, odmah smo obavijestili karabinjere koji su ubrzo stigli i neutralizirali bombu', rekao je grčki veleposlanik u Italiji Michael Campanis. Dodao je da je paket, na kojem je adresa bila ispisana rukom, stigao 24. prosinca kad veleposlanstvo nije radilo, pa ga je službenik otkrio u ponedjeljak ujutro. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene