Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Znanstvenici vjeruju kako se u indijskih rijekama, nakon hranjenja ljudskim truplima, razvio zastrašujući riblji mutant.


Golema vrsta morske mačke navikla se na okus ljudskog mesa nakon što se hranila truplima koja su u indijsku rijeku bacana nakon pogreba.

Vezani članci Mutant (Foto: Screenshot/YouTube) Selom se prolomili krikovi: Koza okotila "mješanca svinje i čovjeka" Gustav Magnar Witzøe (Foto: Instagram) On je najmlađi svjetski milijarder, ima samo 25 godina i nema djevojku!

Lokalno stanovništvo godinama vjeruje kako se misteriozno biće skriva u rijeci. Smatraju da je čudovište, umjesto da samo 'čeka' hranu, prešlo na hvatanje neopreznih kupača koji se usude ući u Great Kali, rijeku koja se proteže uzduž indijsko-nepalske granice.

'Lokalno stanovništvo kaže kako postoji teorija da su mutanti riba narasli zbog toga što se hrane truplima. Moguće je da je nekoliko riba izraslo na nama nezamislive veličine', izjavio je znanstvenik Jeremy Wade.

Wade je sam uhvatio jednu od mutiranih riba tešku 72 kilograma i dugačku 182 centimetra.

'Da vas uhvati takva riba, sumnjam da bi se izvukli', rekao je Jeremy.

Prošle je godine u rijeci nestao 18-godišnji Nepalac, a očevici kažu kako ga je odvukla životinja nalik izduženoj svinji. No, vjeruje se kako je prva žrtva ribljeg mutanta 17-godišnji Nepalac koji je u travnju 1988. godine krenuo na kupanje.