Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Riba se razvila u mutanta ljudoždera!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Znanstvenici vjeruju kako se u indijskih rijekama, nakon hranjenja ljudskim truplima, razvio zastrašujući riblji mutant.

Golema vrsta morske mačke navikla se na okus ljudskog mesa nakon što se hranila truplima koja su u indijsku rijeku bacana nakon pogreba.

Pročitajte i ovo Riba Pojas - 1 riba pojas Iznimno rijedak susret s ogromnom ribom, morskim čudovištem: U Jadranu je viđena tek 3 puta, a u cijelom Sredozemlju samo 60 Nova vrsta ribe u Jadranskom moru Sve bi se moglo promijeniti U Jadranu se pojavila nova vrsta ribe, stručnjaci upozoravaju: "More je sve toplije, možemo očekivati promjene"

Lokalno stanovništvo godinama vjeruje kako se misteriozno biće skriva u rijeci. Smatraju da je čudovište, umjesto da samo 'čeka' hranu, prešlo na hvatanje neopreznih kupača koji se usude ući u Great Kali, rijeku koja se proteže uzduž indijsko-nepalske granice.

'Lokalno stanovništvo kaže kako postoji teorija da su mutanti riba narasli zbog toga što se hrane truplima. Moguće je da je nekoliko riba izraslo na nama nezamislive veličine', izjavio je znanstvenik Jeremy Wade.

Wade je sam uhvatio jednu od mutiranih riba tešku 72 kilograma i dugačku 182 centimetra.

'Da vas uhvati takva riba, sumnjam da bi se izvukli', rekao je Jeremy.

Prošle je godine u rijeci nestao 18-godišnji Nepalac, a očevici kažu kako ga je odvukla životinja nalik izduženoj svinji. No, vjeruje se kako je prva žrtva ribljeg mutanta 17-godišnji Nepalac koji je u travnju 1988. godine krenuo na kupanje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene