Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Okrutna šala

Rekao neznancu da mu je sin upravo umro

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
‘Jeste li vi upravo razgovarali sa svojim sinom?’, pitao je 29-godišnji Aaron Davis. ‘Da’, odgovorio je muškarac. ‘Upravo je ubijen’, slagao je Davis i prekinuo vezu.

Muškarca koji se našalio na veoma ružan način, u prosincu prošle godine, snimile su nadzorne kamere kako se smije na željezničkoj postaji u Birminghamu kada je nazvao oca 15-godišnjaka i rekao da mu je sin mrtav. 29-godišnjak je priznao krivnju, rekao je da je napravio poziv koji je izazvao veliku žalost u obitelji 15-godišnjaka, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Obrad Kosovac Odlazak U 83. godini umro Obrad Kosovac - legendarni televizijski novinar i urednik Slika nije dostupna Što piše u oproštajnom pismu? Najpoznatiji francuski odvjetnik pronađen mrtav!

Samo nekoliko trenutaka prije nego je napravio poziv, David je mobitel posudio tinejdžeru koji ga je zamolio za poziv kako bi oca pozvao da dođe po njega. Nakon što mu je tinejdžer vratio mobitel, Davis je nazvao posljednji broj, rekao muškarcu da je njegov sin mrtav i poklopio.

Tužitelj kaže da je David pio, a na željezničkoj postaji se našao nakon odlaska na nogometnu utakmicu. Tinejdžer kaže kako nije znao za to, a njegovi su se roditelji požurili na željezničku postaju. 'Bio sam zbunjen kada su zaustavili automobil i u panici izašli van, a kada su me ugledali govorili su 'Hvala Bogu da si dobro!' Mislio sam da je pristojan čovjek kada mi je posudio svoj mobitel. Bio sam iznenađen i ljut na njega kada sam shvatio kakav je idiot', ispričao je tinejdžer. 'Ono što se dogodilo bilo je gore za druge nego za mene. Nadam se da se srami zbog onoga što je učinio i da razumije kako je to okrutno', rekao je 15-godišnjak.

'Muškarac je bio veoma hladan. Gotovo sam se srušio na pod', rekao je 50-godišnji otac te dodao da je to bilo najgorih 40 minuta u njegovom životu. 'Ne znam kako sam funkcionirao', dodao je. 'Optuženik je posramljen svojim činom. Da je bio trijezan u vrijeme kada je posudio mobitel tinejdžeru ovo se ne bi dogodilo', rekla je Kelly Edwards, odvjetnica Daviea.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene