Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Neprimjereno'

Ratko Mladić zbog ponašanja udaljen iz sudnice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ratko Mladić, nekadašnji vojni čelnik bosanskih Srba tijekom rata u Bosni i Hercegovini, u petak je u Den Haagu udaljen iz sudnice zbog neprimjerenog ponašanja, izvijestila je srbijanska novinska agencija Beta.

Mladić je tijekom svjedočenja Adila Medića pokazivao papire s krupno ispisanim porukama koje je dodavao svojim odvjetnicima a koje su mogli vidjeti i suci i publika. Na jednom od listova vidljivom publici na galeriji, navodi Beta, pisalo je "1943-1991-1992?".

Pročitajte i ovo Miljenko Lugonja (Foto: Dnevnik.hr) Ravnatelj ratne bolnice u Mostaru "Kako je bočica došla do Praljka? Ovo je propust zbog kojeg Haškom sudu treba suditi!" Slika nije dostupna Nema milosti Više joj nije smiješno: Dobila 93 dana zatvora zbog hihotanja u sudnici

>> Mladić se ispričao zbog vrijeđanja svjedoka

Sredinom zasjedanja predsjedajući sudskog vijeća Alphons Orie ocijenio je da je Mladićevo ponašanje "neprimjereno". "Raspravno vijeće je stoga odlučilo radi uspostave reda Mladića udaljiti iz sudnice do kraja radnog dana", rekao je Orie. Nakon što je Mladić odveden iz sudnice rasprava je nastavljena.

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene