Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stravičan zločin

Raskomadale ljubavnika te njime nahranile svinje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jelka Janjić iz Doboja i njena kćer Nada ubile su zajedničkog ljubavnika Boška Živkovića te njegovo tijelo raskomadale i bacile svinjama kako bi uklonile tragove stravičnog zločina.

75-godišnja Jelka Janjić iz Doboja i njena 45-godišnja kćerk Nada ubile su zajedničkog ljubavnika 44-godišnjeg Boška Živkovića, raskomadale njegovo tijelo i bacile ga u svinjac! Policija je do sada pronašla samo noge i dijelove lubanje nesretnog čovjeka, pa se pretpostavlja da su svinje pojele ostatak tela prenosi Press. 

Pročitajte i ovo Svinja Čekaju svoj novac Dozvola svinjokolje obradovala je mnoge, ali nisu svi sretni: "Nisu problem prazni svinjci..." Tena Stipanović i Matea Drmić Zeleno svjetlo za kolinje Olakšanje koje su dugo čekali: "Ovo su sretne vijesti, ali vjerujem da se to moglo i prije"

Jelka i njena kćerk Nada, iz sela Osječanske Čivčije kod Doboja, uhićene su prije nekoliko dana zbog sumnje da su početkom rujna ubile zajedničkog ljubavnika Boška Živkovića. Izvor iz policije Republike Srpske kaže da su majka i kćer u namjeri da prikriju tragove zločina poslije ubojstva raskomadale tijelo Živkovića i bacile ga u svinjac. 

’Po njihovom dvorištu i okolnim šumama i njivama danima smo tragali za dijelovima tijela nesrećnog čoveka. Do sada smo našli samo noge i dijelove lubanje. Onda smo otkrili da su majka i kćer došle na morbidnu ideju kako da se otarase tijela’, kaže izvor iz policije, i dodaje: 

’Policiji je bilo sumnjivo što su Jelka i Nada poslije prvog privođenja u policiju molile da ih odvezemo kući da bi nahranile stoku! One su poslije saslušanja puštene kući, ali su u međuvremenu ponovo uhićene. Imajući u vidu da se na imanju osumnjičenih nalazi desetak svinja, posumnjali smo da su dijelovima tijela hranile životinje i tako se otarasile tijela! S obzirom na to da je Živković najvejojatnije ubijen u rujnu, pretpostavlja se da su svinje sve pojele i da više nema tragova o ovom strašnom zločinu. Konzultirali smo i stručnjake iz sudske medicine koji su nam potvrdili da su u svojoj praksi imali slučajeve u kojima su svinje jele ljudsko meso! 

Patolog je pregledao dijelove tijela koji su do sada pronađeni, ali na osnovu toga nije mogao potvrditi identitet ubijenog.
’U subotu su pronađene samo noge, a patologu su naknadno dostavljeni i dijelovi lubanje za koje se pretpostavlja da pripadaju istoj žrtvi. Osim toga, nijedan drugi dio tijela nije dostavljen na vještačenje’, rekao je ravnatelj bolnice. 

’Osumnjičene majku i kćer saslušao je tužilac, koji je nakon toga predložio da im se odredi jednomesečni pritvor, što je Okružni sud prihvatio. One se terete za krivično djelo teškog ubojstva, a pritvor je određen zbog mogućnosti utjecanja na svjedoke i bojazni da bi boravkom na slobodi mogle ometati istragu uništavanjem, sakrivanjem ili izmjenom tragova bitnik za ovaj postupak’, dodao je policjski izvor.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene