Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatno

Radiolog snimao gole pacijentice oboljele od raka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Radiolog Instituta za onkologiju u Novom Sadu uhićen je zbog snimanja i prikupljanja obnaženih fotografija pacijentica oboljelih od raka.

Policija ga je uhitila pod sumnjom da je posjedovao pornografski materijal s djecom i maloljetnicama. Ono što su pronašli jednako je gnusno od strane radiologa.

Pročitajte i ovo Tomislav Zigmanov, predsjednik Demokratskoga saveza Hrvata u Vojvodini i hrvatski zastupnik u Skupštini Srbije Vučić objavio Žigmanov ponovno dobio mandat u resoru srbijanske vlade: "Potvrda o mojem predanom radu" Aleksandar Vučić Suzana, ne ide to tako Košmar na sjednici UN-a: Vučića ponizili, a kamere su snimile što je radila njegova savjetnica

Kod osumnjičenog su pronađene i fotografije obnaženih pacijentica oboljelih od raka. Fotografije su napravljene dok su žene ležale u aparatu za zračenje u Zavodu za radiologiju na navedenom institutu, gdje je A.I. radio kao radiolog.

'Na fotografijama koje je policija pronašla u njegovom računaru vidjelo se da je riječ o bolesnim ženama. Sve su ležale u nekom aparatu. Neke od njih su bile bez kose, vidjelo se da su u pitanju teško bolesne žene, koje pritom nisu bile svjesne da ih neko snima', prenosi Blic, pozivajući se na izvor koji je bio nazočan prilikom uhićenja radiologa.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene