Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šok u zraku

Zagrizao hranu, a zbog onoga što je osjetio sada tuži aviokompaniju: "Ozbiljno sam ozlijeđen"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Jedan putnik zrakoplova tvrdi da je ozbiljno ozlijeđen nakon što je pronašao komad slomljene posude u hrani koju je jeo na letu.

Muškarac kaže da je bio ozbiljno ozlijeđen nakon što je pronašao komad slomljene posude u svom obroku tijekom leta u avionu. Tuži United Airlines i Austrian Airlines za odštetu.

Glasnogovornik Uniteda odbio je komentirati slučaj. Glasnogovornik Austrian Airlinesa, koji je u vlasništvu Lufthansa Grupe, nije odmah odgovorio na zahtjev Insidera za komentar u srijedu.

Incident, koji se u tužbi naziva "nesrećom", dogodio se na letu 19. srpnja 2021., dok je Krenstetter putovao iz Beča u Chicago.

Rainer Krenstetter je u tužbi naveo da je "pretrpio bol, agoniju i duševnu bol", kao i ekonomske gubitke koji će se nastaviti i u budućnosti. Njegova odvjetnica Erin Applebaum rekla je da ne može dati dodatne komentare o ozljedama jer je slučaj u tijeku na sudu.

Tužba zahtijeva da i United i Austrian Airlines plati "punu, poštenu i razumnu odštetu", piše Insider.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Vukovarskoj ulici u Splitu - 1 Očevid u tijeku FOTO Stravična nesreća: Automobil pokosio pješaka, ostao je ispod vozila. Bori se za život

Ovo nije prva tužba u posljednje vrijeme s kojom se United suočio od tužitelja koji traže odštetu. Zrakoplovna tvrtka nedavno je riješila tužbu vrijednu više milijuna dolara s obitelji čovjeka koji je imao oštećenje mozga i srčani zastoj nakon što je bio "nasilno premješten "dok mu je osoblje Uniteda pomagalo da se iskrca.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene