Obavijesti Video Pretražite Navigacija
preusmjeravanje aviona

Drama iznad BiH: Zrakoplov Lufthanse proglasio izvanredno stanje i prisilno sletio u Zagreb

Lufthansa avioni
Lufthansa avioni Foto: Afp
U zračnom prostoru Bosne i Hercegovine posada zrakoplova Lufthanse je proglasila izvanredno stanje i od kontrole letenja zatražila preusmjeravanje u Zagreb.

Zrakoplov Airbus A321 NEO (A321-271NX) njemačkog prijevoznika Lufthanse na letu iz Tel Aviva za Frankfurt je zbog kvara na motoru zatražio preusmjeravanje za Zagreb.

Kako AvioRadar doznaje, prilikom krstarenja na visini 36.000 stopa (11.000 metara) došlo je do kvara na motoru broj dva (motor koji se nalazi na desnom krilu zrakoplova) zbog čega je ugašen. Radi se o motorima proizvođača Pratt & Whitney, model PW1000G.

Posada zrakoplova je u zračnom prostoru Bosne i Hercegovine proglasila izvanredno stanje i od kontrole letenja zatražila preusmjeravanje u Zagreb. Sigurno je sletio u ponedjeljak ujutro u 7:43 po lokalnom vremenu u zračnu luku Zagreb.

Pročitajte i ovo Karlo Seifert misteriozni slučaj EKSKLUZIVNO Suprug nestale Marijane Seifert prvi put otkriva što se događalo kobne noći, što mu je rekla, a progovorio je i o obiteljskom nasilju: "Prisiljen sam na ovo"

U zagrebačkoj zračnoj luci zrakoplov su dočekale žurne službe, ali za njihovom intervencijom nije bilo potrebe, piše AvioRadar.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene