Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KAKVA "ZARADA"

Putin baš voli statiste: Nakon što je razotkrivena tajanstvena plavuša, sada ih traži na drugačiji način, a saznalo se i koliko ih plaća

Vladimir Putin
Vladimir Putin Foto: Afp
Nakon što će se 21. veljače Putin obratiti Saveznoj skupštini, sljedeći dan održat će se veliki koncert i skup na moskovskom stadionu Lužnjiki. Trenutačno traje potraga za statistima kako bi napunili stadion koji može primiti 200.000 gledatelja.

Na ruskom Telegramu i drugim kanalima društvenih mreža pojavili su se oglasi u kojima se regrutiraju statisti kako bi prisustvovali koncertu i skupu koji će se održati 22. veljače na moskovskom stadionu Lužnjiki.

Očekuje se da će ruski predsjednik Vladimir Putin nazočiti događaju, zajedno s brojnim ruskim glazbenicima.

U oglasima se statistima koji prisustvuju događaju obećava po 500 rubalja (6,27 eura).

Kako je najavljeno, 21. veljače Putin će se obratiti Saveznoj skupštini. Miting-koncert zakazan je za sljedeći dan na stadionu koji može primiti oko 200.000 gledatelja, piše Meduza.

Pročitajte i ovo Putin na uskrsnoj misi - 1 Velika analiza "Ako niste za stolom, onda ste na jelovniku": Kako je ruska invazija na Ukrajinu promijenila geopolitiku?

Ovo navodno nije prvi put da Putin koristi statiste. Početkom ove godine na ruskoj televiziji objavljena je Putinova čestitka u kojoj se obraća Rusima, a iza njega su, kako se i sam pohvalio, bili ruski vojnici.

Pročitajte i ovo Jens Stoltenberg Logistička utrka Šef NATO-a o Putinovim planovima: "Streljivo, gorivo i rezervni dijelovi moraju stići u Ukrajinu prije nego što Rusija preuzme inicijativu"

No na društvenim mrežama pojavile su se fotografije koje pokazuju kako se žena plave kose koja je bila iza Putina kao vojnikinja tijekom novogodišnje poruke pojavljuje na raznim događajima s ruskim predsjednikom.

Korisnici društvenih mreža objavili su fotografije na kojima je ona vojnikinja ruske flote, na drugoj je bila kraj Putina u crkvi kao vjernica, zatim je fotografirana i na ribarskom brodu.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene