Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pusić vjeruje da je ovo zadnja rekonstrukcija Vlade u ovom mandatu i da će se sada okrenuti prezentiranju rezultata Vlade i ministarstava.


Potpredsjednica Vlade i predsjednica HNS-a Vesna Pusić izjavila je danas kako vjeruje da je ovo zadnja rekonstrukcija Vlade u ovom mandatu i da će se sada okrenuti prezentiranju rezultata rada Vlade i svih ministarstava.

Vezani članci Bivša ministrica vanjskih poslova Vesna Pusić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Provjerili smo je li Hrvatska spremna za preuzimanje predsjedanja EU, evo što smo otkrili Željko Komšić (Foto: AFP) Predsjedništvo BiH smijenilo desetke diplomata, povučena i veleposlanica u Hrvatskoj

Napomenula je da ju je premijer obavijestio o svojoj namjeri o promjenama u Vladi u okviru SDP-ove kvote prije nego što je otputovala na sastanak Vijeća ministara Europske unije i Arapske lige u Atenu.

Varga i Mornar novi ministri! Evo što je premijer naveo kao razloge za smjenu Ostojića i Jovanovića

'Promjene imaju smisla isključivo ako u oba resora nastupe vrlo bitni pomaci i iskoraci i uvede se nova energija. Naš posao je koncentrirati se na ispunjavanje ciljeva koje smo si zadali i na posao Vlade koji je pred nama', rekla je prva potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova u izjavi koju je medijima dostavio HNS.

Predsjednica HNS-a također napominje da je zadaća cijele Vlade raditi više i bolje i brže prezentirati rezultate.

'Mi ćemo kao HNS u tome ustrajati i nećemo odustati, jer osjećamo odgovornost za svoju zemlju. Usmjerili smo se na intenzivniji rad na terenu i komunikaciju s građanima kako bismo ih uvjerili u ispravnost puta kojim idemo i od toga nećemo odustati, jer smatramo da je jasna prezentacija pozitivnih ciljeva prema kojima idemo naša obaveza kako bismo utjecali na to da se pokrene energija društva i pozitivnija atmosfera koja bi pomogla u ostvarenju rezultata', zaključila je Vesna Pusić. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook