Obavijesti Video Pretražite Navigacija
O rekonstrukciji Vlade

'Promjene imaju smisla ako u oba resora nastupe vrlo bitni pomaci i iskoraci i uvede se nova energija'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pusić vjeruje da je ovo zadnja rekonstrukcija Vlade u ovom mandatu i da će se sada okrenuti prezentiranju rezultata Vlade i ministarstava.

Potpredsjednica Vlade i predsjednica HNS-a Vesna Pusić izjavila je danas kako vjeruje da je ovo zadnja rekonstrukcija Vlade u ovom mandatu i da će se sada okrenuti prezentiranju rezultata rada Vlade i svih ministarstava.

Pročitajte i ovo Volodimir Zelenski više od 60 ljudi Najdramatičnija rekonstrukcija od početka rata: Zašto je Zelenski smijenio najvažnije ukrajinske obavještajce? Slika nije dostupna Među njima i prijatelj iz djetinjsta Zelenski u problemima, otpustio visoke dužnosnike: "Više od 60 zaposlenika radi protiv naše države"

Napomenula je da ju je premijer obavijestio o svojoj namjeri o promjenama u Vladi u okviru SDP-ove kvote prije nego što je otputovala na sastanak Vijeća ministara Europske unije i Arapske lige u Atenu.

Varga i Mornar novi ministri! Evo što je premijer naveo kao razloge za smjenu Ostojića i Jovanovića

'Promjene imaju smisla isključivo ako u oba resora nastupe vrlo bitni pomaci i iskoraci i uvede se nova energija. Naš posao je koncentrirati se na ispunjavanje ciljeva koje smo si zadali i na posao Vlade koji je pred nama', rekla je prva potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova u izjavi koju je medijima dostavio HNS.

Predsjednica HNS-a također napominje da je zadaća cijele Vlade raditi više i bolje i brže prezentirati rezultate.

'Mi ćemo kao HNS u tome ustrajati i nećemo odustati, jer osjećamo odgovornost za svoju zemlju. Usmjerili smo se na intenzivniji rad na terenu i komunikaciju s građanima kako bismo ih uvjerili u ispravnost puta kojim idemo i od toga nećemo odustati, jer smatramo da je jasna prezentacija pozitivnih ciljeva prema kojima idemo naša obaveza kako bismo utjecali na to da se pokrene energija društva i pozitivnija atmosfera koja bi pomogla u ostvarenju rezultata', zaključila je Vesna Pusić. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene