Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedna osoba uhićena

DRAMA U WASHINGTONU Bijela kuća zatvorena, pucnjava na Capitol Hillu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na američkom Capitol Hillu u Washingtonu, dijelu na koji se nastavlja Kongres Sjedinjenih Američkih Država, dogodila se pucnjava, javlja Reuters.

Na Capitol Hillu, na dijelu Centra za posjetitelje začula se pucnjava nakon koje je stiglo upozorenje svima koji se nalaze u blizini da potraže sklonište.

Pročitajte i ovo Napad na Ukrajinu - 1 Oštećena bolnica Rusija izvela novi napad: U gradu Černihivu poginulo najmanje 13 ljudi Pucnjava u Kansasu SEKUNDE UŽASA VIDEO Pogledajte trenutak u kojem je počela pucnjava na paradi! Čovjek koji je svladao napadača: "Zaletio sam se u njega..."

U pucnjavi do koje je došlo u blizini Centra da potraže sklonište, ranjen je napadač, a ozlijeđena je slučajna prolaznica, izvijestio je šef policije grada Washingtona. U pusnjavi nisu ozlijeđeni policajci.

 

Napadač se trenutno nalazi u bolnici gdje liječnici na njemu provode operativni zahvat. Policija tvrdi da je riječ o incidentu u kojem je sudjelovala samo jedna osoba, koja je i prije bila viđena na području Capitol Hilla te je otprije poznata policiji.

Policija je na kraju izvijestila da je bila riječ o najobičnijoj kriminalnoj radnji, a ne nečem većem.

Nakon zatvaranja centra za posjetitelje, kompleks je detaljno pretražen, a potom ponovno otvoren.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene