Na američkom Capitol Hillu u Washingtonu, dijelu na koji se nastavlja Kongres Sjedinjenih Američkih Država, dogodila se pucnjava, javlja Reuters.


Na Capitol Hillu, na dijelu Centra za posjetitelje začula se pucnjava nakon koje je stiglo upozorenje svima koji se nalaze u blizini da potraže sklonište.

Vezani članci Napad na Gazu Kraj sukoba se ne nazire, žrtava je sve više: 500 tona bombi za napad koji je trajao 40 minuta. Reagirao SAD, Netanyahu odgovorio Pucnjava u Malmöu (Foto: AFP) Petero ozlijeđenih u pucnjavi u Švedskoj: Sumnja se na međusobni sukob kriminalnih bandi

U pucnjavi do koje je došlo u blizini Centra da potraže sklonište, ranjen je napadač, a ozlijeđena je slučajna prolaznica, izvijestio je šef policije grada Washingtona. U pusnjavi nisu ozlijeđeni policajci.

 

Napadač se trenutno nalazi u bolnici gdje liječnici na njemu provode operativni zahvat. Policija tvrdi da je riječ o incidentu u kojem je sudjelovala samo jedna osoba, koja je i prije bila viđena na području Capitol Hilla te je otprije poznata policiji.

Policija je na kraju izvijestila da je bila riječ o najobičnijoj kriminalnoj radnji, a ne nečem većem.

Nakon zatvaranja centra za posjetitelje, kompleks je detaljno pretražen, a potom ponovno otvoren.