Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Organizirani kriminal

Protiv Velje Nevolje i suradnika podignuta optužnica na više od 320 stranica: Tereti ih se za višestruka ubojstva, otmicu, silovanje...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Protiv Veljka Belivuka, poznatog kao Velja Nevolja, i još 30 pripadnika zloglasnog klana podignuta je optužnica zbog organiziranog kriminala.

Optužnica na više od 320 stranica podignuta je protiv Veljka Belivuka, poznatog kao Velja Nevolja, njegovog suradnika Marka Miljkovića i još 29 pripadnika zloglasnog klana, piše Blic. Optužnica je predana Višem sudu u Beogradu na potvrđivanje, a njezini detalji još nisu poznati.

Oni su zasad optuženi za pet ubojstava, ilegalno posjedovanje droge i oružja, otmicu i silovanje.

Očekuje se i da će osumnjičenima sud produžiti istražni zatvor koji im ističe u ponedjeljak.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Reagirao Predsjednik Srbije Srbiju trese velika afera: Vođa jednog najbrutalnijih kriminalnih klanova tvrdi da je bio u kontaktu s Aleksandrom Vučićem

Istraga je pokrenuta početkom veljače i od tada je proširena šest puta.

Belivuku i suradnicima se na teret stavljaju brutalna ubojstva. Svoje su žrtve, tereti ih sem mučili i ubijali, a zatim bi ih raskomadali i samljeli u mašini za meso.

Tužitelj je novinarima pokazao i fotografije koje će se koristiti kao dokaz protiv osumnjičenih, prenosi Blic. Na fotografijama su petorica muškaraca prije i nakon mučenja, odrubljenih glava, a neke fotografije pokazuju i dijelove tijela posložene u kadi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene