Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubio ga sin?

Pronašla bivšeg muža mrtvog u ladici za posteljinu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mrtvo tijelo 50-godišnjeg muškarca pronađeno je u sanduku za posteljinu u svom stanu u naselju Golf u Srbiji.

Točan uzrok smrti znat će se nakon obdukcije, a sumnja se da je ubijen prije desetak dana. Policija traga za njegovim sinom, koji je u bijegu, i koji je već bio uhićen jer je tukao oca, pa se smatra da bi on mogao znati što se dogodilo, prenosi Mondo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tragična nesreća Djevojčicu ubio poklopac sanduka za igračke Slika nije dostupna Zagreb: Dopušteno vješanje rublja na pročeljima zgrada

Ubijeni muškarac živio je sa svojim sinom, a njegova bivša supruga jučer je svratila do stana kako bi im pomogla u pospremanju. Čim je ušla u stan osjetila je smrad za koji je mislila da dolazi iz hladnjaka koji se vjerojato pokvario. Međutim, shvatila je da smrad dolazi iz sobe u kojoj je, u sanduku za posteljinu, pronašla svog bivšeg supruga u poluraspadnutom stanju.

Žena od šoka nije znala da li je to njezin sin ili bivši suprug. Neki poznanik je za ubijenog rekao da je sklon alkoholu, a za mladića da je narkoman, prenosi Mondo. Ubijeni je ispred zgrade posljednji put viđen prije desetak dana, a svjedoci kažu da je bio normalnog ponašanja. Stan je zapečaćen i nepoznato je nedostaju li iz njega neki predmeti.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene