Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U ŠAPCU

Procurili detalji stravičnog ubojstva: Vlastitog brata u krevetu premlatio "bokserom" pa ga izbo nožem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Po tragovima pronađenim u kući, izvjesno je da je ubojstvu prethodio fizički obračun među braćom.

Građane Šapca šokiralo je brutalno ubojstvo koje je počinio dvadesetogodišnji B.G., koji je u obiteljskoj kući napao i ubio svog četiri godine starijeg brata. Strašan zločin otkriven je gotovo slučajno, kad je policijska ophodnja zatekla mladića kako usred noći u tačkama prevozi bratovo tijelo omotano u plahtu i najlon, u namjeri da ga zakopa u obližnjoj šumi.

Pročitajte i ovo Danka Ilić svirepo ubojstvo Oglasio se otac ubijene Danke: "Jako nam je loše, čekamo..." Danka Ilić Tijelo nije pronađeno Načelnik policije o Dankinim ubojicama: "Oni o tome govore hladno, kao da su udavili mače". Otkrio i moguće razloge zašto kriju gdje je tijelo djevojčice

Po tragovima pronađenim u kući, izvjesno je da je ubojstvu prethodio fizički obračun među braćom.

Poznato je da roditelji i njihov mlađi brat nisu bili kod kuće, kao i to da je ubojstvo počinjeno u prijepodnevnim satima, piše Blic. Žrtva je u krevetu pretučena "bokserom" te potom ubijena nožem.

U obližnjoj šumi otkrivena je svježe iskopana rupa, a B.G. je uhvaćen nedaleko od nje pa se pretpostavlja da ju je on iskopao da bi sakrio bratovo tijelo.

Po saznanjima Blica, otac u vrijeme zločina nije bio u Šapcu, a ubojica mu je u međuvremenu rekao da su njegova brata odveli "neki ljudi". Motiv ovog brutalnog ubojstva još nije poznat, no po nekim izvorima korijen sukoba leži u lošim obiteljskim odnosima, a navodno je žrtva zlostavljala ukućane i konzumirala narkotike.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene