Policija u Srbiji, ilustracija (Foto: Davor Javorovic/PIXSELL)
Policija u Srbiji, ilustracija (Foto: Davor Javorovic/PIXSELL) Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Po tragovima pronađenim u kući, izvjesno je da je ubojstvu prethodio fizički obračun među braćom.


Građane Šapca šokiralo je brutalno ubojstvo koje je počinio dvadesetogodišnji B.G., koji je u obiteljskoj kući napao i ubio svog četiri godine starijeg brata. Strašan zločin otkriven je gotovo slučajno, kad je policijska ophodnja zatekla mladića kako usred noći u tačkama prevozi bratovo tijelo omotano u plahtu i najlon, u namjeri da ga zakopa u obližnjoj šumi.

Vezani članci Forenzičari u Grčkoj, ilustracija Svjedoci masakra u restoranu u Ateni: "Bilo je kao u američkom filmu. Muškarci su pucali, a djeca su vrištala" Policija u Srbiji, ilustracija (Foto: Davor Javorovic/PIXSELL) Stravično ubojstvo: Policija ga ulovila dok je u kolicima vozio izmrcvareno bratovo tijelo u šumu da ga zakopa

Po tragovima pronađenim u kući, izvjesno je da je ubojstvu prethodio fizički obračun među braćom.

Poznato je da roditelji i njihov mlađi brat nisu bili kod kuće, kao i to da je ubojstvo počinjeno u prijepodnevnim satima, piše Blic. Žrtva je u krevetu pretučena "bokserom" te potom ubijena nožem.

U obližnjoj šumi otkrivena je svježe iskopana rupa, a B.G. je uhvaćen nedaleko od nje pa se pretpostavlja da ju je on iskopao da bi sakrio bratovo tijelo.

Po saznanjima Blica, otac u vrijeme zločina nije bio u Šapcu, a ubojica mu je u međuvremenu rekao da su njegova brata odveli "neki ljudi". Motiv ovog brutalnog ubojstva još nije poznat, no po nekim izvorima korijen sukoba leži u lošim obiteljskim odnosima, a navodno je žrtva zlostavljala ukućane i konzumirala narkotike.