Policija u Srbiji, ilustracija (Foto: Davor Javorovic/PIXSELL)
Policija u Srbiji, ilustracija (Foto: Davor Javorovic/PIXSELL)

Po tragovima pronađenim u kući, izvjesno je da je ubojstvu prethodio fizički obračun među braćom.


Građane Šapca šokiralo je brutalno ubojstvo koje je počinio dvadesetogodišnji B.G., koji je u obiteljskoj kući napao i ubio svog četiri godine starijeg brata. Strašan zločin otkriven je gotovo slučajno, kad je policijska ophodnja zatekla mladića kako usred noći u tačkama prevozi bratovo tijelo omotano u plahtu i najlon, u namjeri da ga zakopa u obližnjoj šumi.

Vezani članci Policijski očevid u Srbiji, ilustracija (Foto: Davor Javorovic/PIXSELL) Muškarac u dvorištu puškom ubio zeta i unuka, ranio još dvoje članova obitelji Policijski očevid u Srbiji, ilustracija (Foto: Davor Javorovic/PIXSELL) Djeca srpskog političara uhićena zbog brutalnog ubojstva starice, on dao otkaz u ministarstvu

Po tragovima pronađenim u kući, izvjesno je da je ubojstvu prethodio fizički obračun među braćom.

Poznato je da roditelji i njihov mlađi brat nisu bili kod kuće, kao i to da je ubojstvo počinjeno u prijepodnevnim satima, piše Blic. Žrtva je u krevetu pretučena "bokserom" te potom ubijena nožem.

U obližnjoj šumi otkrivena je svježe iskopana rupa, a B.G. je uhvaćen nedaleko od nje pa se pretpostavlja da ju je on iskopao da bi sakrio bratovo tijelo.

Po saznanjima Blica, otac u vrijeme zločina nije bio u Šapcu, a ubojica mu je u međuvremenu rekao da su njegova brata odveli "neki ljudi". Motiv ovog brutalnog ubojstva još nije poznat, no po nekim izvorima korijen sukoba leži u lošim obiteljskim odnosima, a navodno je žrtva zlostavljala ukućane i konzumirala narkotike.